Friday, March 11, 2011

Bolasepak Veteran TTS Monang Tipih terus mereka teruja naik Hummer! Hoh!


Seperti biasa kalau ada footbal match, incik Hubby mesti bergegas ke sana. Siap habaq tak dan balik rumah sebab nak direct ke padang bola. So, kali ni perlawanan mereka dekat ILP. Mula-mula malas nak pi, tapi kebosanan dok rumah, jadi teruslah ke sana.

Dari tepi padang berderet kereta. Ramai juga peminat, maklumle last match kalah teruk 5-1. Kuikuikui.. Kesian... Dari jauh dok intai-intai mencari orang, tapi takde pulak.. Kanak-kanak riang teruja lebih dan terus nampak Papa.. Ler...duduk kat bangku simpanan je ke? Kakakakka

Selang beberapa minit, terus orang panggil masuk field. Bersemangat kesukananlah beliau, tuko pakaian dan terus berlari... Ada la beberapa kali dapat chance menyepak bola.. Pastu, waltamatonnn.. lerrr..kejap je main..kuikuikui..Ghupanya kali ni ramai geng veteran turun.. tu pasal chances to play amat ciputan.. kakakka..kesiannn..
Ntah mana satu my Hubby tak tau la.. kuikuikui..kecit sangat.. Macam Gulliver's Travel punya orang kenit..kuikuikui

Ni lepas habis game, kanak-kanak riang macam teruja tengok Papa beraksi... terus berlari mendapatkan Papa dengan wajah My-Dad-is-on-the-field-and-he-kicks-the-ball! Pendek kata, bangga giler... Kakkakaka

Oleh kerana meraka merasakan Papa is the hero of the day (walaupun berjaya menyepak dan menanduk bola beberapa kali), terus tak heran nak naik kereta I. Huhuhu... Pakat dok terjah nak naik Hummer Papa mereka.. kakakakk

Eh...Hummer bukan hitam ke?
Oh.. ini Hummer limited edition.. tak jual kat kedai... kekekkeke

Apo?

Bio betik!

Kayo gilor laki hang!

Ye, memang lakiku tersangat kaya.. kekeke.. kaya anak, kaya budi bahasa, kaya kasih sayang.. kakkakaka

Nah..cumilkan Hummer kitaorang...

Itulah Hummer suami.. hehe.. mantop kan! Ngehngehngeh...

Sekian, TQ!

2 comments:

AkmaFaizal said...

seronok baca cite ticer, nak ajak ticer join ni laa... http://www.akmarwati.com/2011/03/ga-izdihar-shoppe.html

Ticer Syah said...

owh..ada hadiah2 ka? kuikui.. sapakah yg mbuat itu game? cam besh aje..ekkeke

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails