Friday, March 11, 2011

Tsunami melanda Jepun!

Credit to here

Berita yang saya dapat melalui facebook memang menggemparkan. Termasuklah rakaman video dan juga berita live yang saya lihat daripada link kawan-kawan. Sungguh menakutkan dan sungguh menggemparkan. Ianya mengingatkan saya kembali kepada tsunami yang telah melanda Acheh pada satu ketika dulu. Semoga semua mangsa selamat dan tabah menghadapi bencana yang melanda mereka. Dan semoga sahabat-sahabat facebook saya yang berada di sana selamat.. Saki, I hope you are okay there and to Sis Sue Carreon yang berada di Hawaii, take care too! Love both of you!!!

I grabbed this photo from here.


My thoughts are with you, Japan...

Let's pray for Japan.

7 comments:

Ah Win said...

kuasa tuhan.
petanda yg 'the end' is near

bak kata ryan : "are you ready?"

Ticer Syah said...

aku dok berpk la..sapa plak ryan..oo.. sekgu omputih kat skola anda rupanye.. hehe..

yep..the end is near.. let's be prepared..huhu

AkmaFaizal said...

Nauzubillah...sian gak nengok. mesti terok kan..huhu

Ah Win said...

skrg nak mati senang sgt..
masuk bilik air : mati
main bola : mati
tgh drive : mati

moral : mati dimana2..cuma manusia je x sedar

Ticer Syah said...

AF: tu la.. dasat sungguh bila Allah kata Kun Fa Ya Kun..huhu

Awin: kalau dah sampai ajal, batuk pon bule mati..huhu

Cikgu Fatin said...

مَا شَآءَ اللَّهُ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ
`That which Allah wills! There is no power but with Allah!'

Ticer Syah said...

yes ticer fatin... Allah Almighty is the greatest..once He said Kun Fa Ya Kun, no one can stop it!

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails