Saturday, February 26, 2011

Saya Mahu Women’s Wallet Polo Dari Fitrihadi.com

Sebelum pemenang contest saya ni diumumkan, mak nak join dulu satu contest nih. Kekekeke.. Giler babasnye hadiah wokey. Merembes air mata mak tengok sebab mak nye purse pon dah macam suam-suam kuku kesihatannya. Maka haruslah mak try ini contest. Bak kata orang tua-tua.. Untung sabut timbul.. untung batu.. tenggelam macam Titanic daaa.. akkakaka
Kali ni tak yah nak letak kat sidebar ke haper ke.. Ececece.. syok la tu, tak yah nak godek-godek blog korang.. kuikuikui. Cuma tempek benda alah ni aje.
Lepas tu sila pergi ke entry Incik Fitri Hadi dan tinggalkan link anda tu.
Cara pemilihan pemenang akan dibuat melalui cabutan undi.. kata beliau nak rakam vids untuk itu.. wah... incik Fitri Hadi. I nak tiru pesen anda boleh ka? Baru la fair and square..akkakaka.
p/s: nak jadi polower tegar pon buleh.. tamo jadi pon buleh.. kakakkak
Sekian, toche toche..

1 comment:

cempakakuning said...

As salam.
Sis nak ajak join ga ni.
Cempaka kuning sebagai referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/jemari-asmara-2nd-giveaway.html

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails