Sunday, February 27, 2011

Amboi-amboi, takde kontes, takde langsung komen yang nak kena moderate...kakaka

Gambo cilokan yang menggambarkan muka boring takde orang nak komen.

Kan.. masa hari tu buat kontes, berderet-deret komen masuk.. sampai ratusan.. rasa macam Hanis Zalikha atau Red Mummy lak.. kakakakka.. bila dabis kontes, ciput sungguh komen-komen.. memang komeng sesangat..kuikuikui..kesian.. maka kali ni ruangan komen di setiap posting akan kurus seperti biasa.. Kekekke..

Don't worry, nanti makcik kaya, makcik akan buat lagi GA okeh. Jangan lupa join tau.. (kataku sambil mata memerhati bilik belakang yang penuh dengan Tupperware) kakakakka

Till then, tata

5 comments:

NOOR FATIN said...

cepat2 la umum.. hehehe

Ticer Syah said...

kakaka.. tak sabau sungguh anda ni ye fatin..geget br tau, bkn ai geget. itu burung kasawari yg geget.kkakaka.. sabo sabo.. i tgh mengkopipes nih.. huhu.. banyak lak peserta kali ni.. kejutan budaya mak! akkakaka

Mama Zharfan said...

hehe biasalah tu, time GA, traffic lebat :)

jom join Heartbeat!

Delicious-Cuppies said...

okeh2... aku komen nie hah... hehehe... apesal ko tak masuk contest aku... aku marah nie!

Ticer Syah said...

aku join dah woi.. aritu nk letak link tak ble.. :(

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails