Sunday, December 27, 2009

Holiday wif Singaporean Part 3

Haha..kejap je Part 3. Mesti ada olang muntah ijo..haha! Wat to do eh, syok sindiri blog is always like this..haha!

The next day, we had our breakfast at the Kopitiam. As usual I ordered my peberet meal.. Jumbo Sausage Set with barley drink! Huhu...sangat bes!


Encik Salman pon sukak air barli :)

Next, we went to Alor Star Tower. Only Uda and family including the budak-first-time-ke-Alor-Star too. Sangat teruja la dema of ciz!! Lepas aje habis tawaf dan terus membuat tawaf wida'. Pastu terus aje ke Muzium Padi yang for sure Alang tak penah sampai..kuikuikui.. dan agenda camwhoring pon bermula! Oppss..silap.. lepas aje ke AS Tower, terus aje ke Gunung Keriang..tempat menjual batu kristal yang sungguh somel!


Kristal pink for relationship..So lepas ni harap-harap takde orang nak simbah asid pada gue lagi..wakakkaka.

After Gunung Keriang, we headed to Muzium Padi. Ni baru la betul..ekekeke..


Encik Adam tukang snap ini gamba..haha


Berada di puncak Gunung Keriang..


Berada di kawasan penanaman Kemboja..

3 comments:

Ateh said...

baju saman nampak beso jer..apsal muka saman nampak sedih time nak minum air tuh...cian saman

eeeda said...

Mezuim Padi tu mcm best je.....
Rugi lo gua ke san tak pegi semua tempat nie....

.: mama cute :. said...

ateh: biasa le salman..drama king..ekekek

eeeda: mmg bes le.. bagi orang yang tak penah jumpa padi..ekkeke

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails