Wednesday, December 16, 2009

Celcom yang Baik Ati..

Hari ni aku kompius sama ada subject aku amek ni ada exam ke tak..sebab suma senior yang amik this subject tak pernah ada exam..even tutor pon kata dah takde.. tapi sorang sahabat aku ni masih tak percaya.. tak pernah percaya cintaaaa.... pada subject tidak berexam..so we all pegi la jugak.. sengal la juga sebab dalam LMS ada orang kata ada exam, ada orang kata takde exam.

Encik Hubby kena bawak kete sebab dia nak bawak kekanak riang pi umah ibu mertuaku untuk mintak tolong jaga sat.. so, aku kena la balik ngan member lepas exam kununnye..

Sampai dewan, pengarah OUM PPW Kedah ada.. Puan Munaliz.. atau nama glamernye..Monalisa..chewahh..bila tanya..
"Puan..our subject ni ada exam tak?"
"You all ni under tajaan or open market?"
"Under tajaan Puan.."
"Ok..under tajaan takde exam sebab you all buat proposal kan.."
"Yes.."
"Then, no exam..this is only for Open Market.."
"Oh..no wonder our names takde kat sana.."
"Tapi if you need clarification, you call this number..mari saya tulis.."

So, lepas call, sah le takde exam..then I buat muka kesian and tumpang my friend to Alor Star.. nak call encik Hubby tetapi malang.. pipit boliau..
Then, I got SMS from Celcom saying that they can give me some advance. they'll deduct my credit after I reload. Wah..sungguh baik hati..I love Celcom.. Abes tu.. how to do that?

First you just type
"Advance Help" to number 28882. Then, they will tell you all the rules etc bla...bla..bla...
To get an advance.. you just need to type..
"Advance" to number 28882. Then they will transfer RM2 direct to your phone. Isn't that easy and helpful. And this service is free of charge if you are a Celcom subscriber for more than a year. Less than a year, kena charge RM 0.50. Aku sudah bersawang dah join Celcom.. that means...it's free.

So, Celcom.. thank you for that wonderful service. Love you bebeh!

3 comments:

ONE ZABA said...

baik ada makna tuuu!!!

MaszLaVista said...

hek eleh...meksis dh lame ade bende ni taw...podah cit!!!

.: mama cute :. said...

oneZ:
suma memang ada makna.. bkn leh caya pong..tapi puji pi la sket2..wakakakka

masz:
hoh..aku x penah try service ni lorr.. ni sebab aku malas nak p topup..waakkakaka..

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails