Tuesday, December 29, 2009

Bowling time!

Sudah lama tak main bowling. So, balik dari Wang Kelian dan Padang Besar, terus plan ke Jitra Mall. Hajat di hati nak nengok movie Avatar. Tapi tiba kat situ pon dah 9.15, mana nak ada dah.. movie start koi 8.15. Satu jam sudah terlepas..rugi lorr.. Jadi, tuko je plan..main bowling sudah..haha!


Yushi dan peminat ciliknya..wakakaka


Cik Uda yang phobia dengan longkang..wakakaka


Aku yang riak ngan jersi baru..muahahaha...


Encik Hubby yang strike sampai 5 kali..eksen sungguh mamat ni.. Kiranya dia mata paling tinggi lah..


Aku yang ke longkang beberapa kali..wakakakkaa.. sabo je la.. kena usaha lebih giat lagi..

Itu sajalah cerita ceriti tentang geng jimba-jimbaan dari Singapura tatkala bercuti-cuti Malaysia ke Kedah ni hah... TQ for coming.. Orang lain bila mau join the club? Hahahah
Aku tertunggu-tunggu si Alang and the geng berjimba-jimba ke sini polak..kuikuikui.. Kita buat family day kat Kedah la taun 2010 ni! Amacam? Bes kah cadangan aku nih? Kuikuikui

2 comments:

Eyriqazz said...

Ush,gian nak main boling.dah lama tak main...

Great Teacher Onizuka

.: mama cute :. said...

wakakaka..p la main kat tempat boling terdekat nuhh..musti ada..kalau takde..main hat game ponya..online boling pon ada lorr..kuikuikui.. samat berjimba-jimba..ahaks

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails