Tuesday, October 20, 2009

Without a trace!


Leaving without a trace can really make everyone else living in misery. And now I am the primary suspect for vandalizing other people's blog. Dammit! Just because I posted a post about things that annoys me, doesn't mean that I am the one who is flooding your freaking chatbox. Please grow up man!

And Lola.. the next time you want to bark at someone, please leave at least your link. Now, people are pinpointing at me.. marah tarak.. geram juga lorrr..I know that you felt the same way like me, but then it is not a LICENSE for you to do that, girl!

Luckily one of my friend told me about it. When I went back to that chatbox, the owner has already deleted everything.. nice job eh.. and the owner kept on saying about jeopardizing the job. Well, next time try not to tuduh me ok. I can be very nice to you and also be very mean. Next time, please do some research before you want to select me as your honourable BLACK SHEEP!

And the most important thing.. I hate people accusing me for something that I did not do.. God bless you.. dammit!

I am so pissing off rite now! STOP IT!

10 comments:

~Insan Biasa~ said...

LOLA tu xleh wat kawan lah....nanti apa2 kita x puas hati dia plak g sebar2kan....baling batu sembunyi tangan plak tu....

.: mama cute :. said...

darah muda gitu le gamaknye.. tp heran si CJ tu awat la tak reti nak handle it with care.. apa kes dok citer pasal mempertaruhkan kerjaya..kalau dia handle it nicely tadi..aku rasa, orang akan lebih suka ngan dia.. dont u think so?

Ateh said...

ibarat gossip panas yg bisa melariskan blog dia..should see the beauty frm the bad side..betoi ke apa sakap ni dei..lagi hot lagi sensasi...lagi glamer...

.: mama cute :. said...

yess.. tapi dia ni jenis suka orang puji melangit kat dia aje.. bla orang kutuk dia rasa tensen dan akhirnya sbuk nak wat keputusan utk jadikan blog tu private.. stupid decision lah..

putri said...

pada kakak2 sekalian, semuanya telah terjadi tak perlu menunding jari pada sesiapa... ambil ini sbg pengajaran. terima kasih.

nik awin said...

ape inii?ape ini???
tolong.............x faham.

alamak sori la nyampuk..
i ni biasa lah..x tahan la tgk org bergossip ni..mula la nak tumpang semangkuk

ONE ZABA said...

hormon negetif berlebihan la tu...

.: mama cute :. said...

putri:
hek eleh.. ko ni pon spesis anon gak ni..wakakkak.. kasi tinggal link la dei.. aku rasa hang ni awek CJ dah ni..wakakkaka.. panas pungkok ka dei.. ciann... aku pon rasa CJ patot amek iktibar.. jgn main tuduh orang.. dan sbg motivator dia kena la tau macam mana nak layan dianye commentors.. bkn main blah macam tu aje.. langgar lari tuuuu.. asal panas je blah..asal kacau bilau aje blah.. pastu DELETE orang..APA KESSSS!!! sungguh tak pro. hahahahah...

nik awin:
biasa la awin.. orang dah biasa dipuji tetiba aje ditegur sdikit.. bla aku tegur, dia delete aku, bla si lola tegur plak, terus dia melenting.. pehtu aku plak dituduh mengotorkan blog dia yang bajet suci bersih..mcm la aku tak tau perangai si CJ di sebalik tabir tuuu... tunjuk baik saja..oopssss.. sat gi putri latang menyerang..wakakakkaka.. cik putri.. bg la link..ble kita tuko2 link..apa kes sorok2 beb.. tak macho nih..wakakkakaa

oneZ:
btoi.. dek asik kena hormon pujian, bla kena kejian sikit.. panas pungkok dan tala habis kat orang... yg aku heran..awat la dia tak mai kata terus kat aku.. naper msti attack aku melalui orang lain.. SO STUPIDO eh!

sekian, macih :D (manja ala putri gitu..awww)

jane said...

???
napa aku x paham ?

Aisyah said...

LoLa? si Ulzhang tu ke?
klu LOLA itu, die jg sdh bikin tahi di blog sy. tp kesian kt die sbb sy xlyn. wlpon sy xlyn tp sakit hati jg sbb trpksa bc komen2 negatif dr die. aigoo~~

truskan blogging ye.
nice and easy read =)

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails