Tuesday, October 20, 2009

From school with love!

Salam people,
I'm blogging from school rite. Today I only have 2 classes plus one relieve class. Huhu.. During my free time, normally I will mark all the exercise and activity books. Since I had marked all the books yesterday... kelmarin curi masa and tidak bergosip..wakakakaka, so today.. I am so free...
Dalam dok ngunyah the jambu, a friend came to me just now asking about emails and internet things.. hoh..nasib baik aku takde keje.. so I helped him out. And now.. while waiting for the next class, I prepared the list of words for spelling test next week. In 5 minutes time... the kids will come for Music lesson (aku ajo Muzik juga okeh) and next will be Literature class for Year 5. I am still doing the Keep a Poem in your Pocket book lagi.. Sabo je la.. I supposed to use two books already..tapi kelas belakang.. cannot go fast lorrr.. asyik kena rewind and undo saja...wakakkakaka.. sabaq ye kanak-kanak..one step at a time.. :D
I could hear the footsteps now.. till then daaaa....

4 comments:

Anuar Manshor said...

Saya tabik dua tangan dan dua kaki kepada para guru! Serius tak tipu walaupun saya tak sanggup menjadi guru.

ONE ZABA said...

udah itu tahap diorang...

Max J. Potter said...

hello kak. =) nani dah balas komen kakak kat blog nani tu. hehe. meh la jemput bace. *^^*

.: mama cute :. said...

anuar:
kami pon tak sanggup le keje pejabat balik sampai lewat malam dei..ekkeeke

oneZ:
tu le.. hat tak boleh satu hal.. hat pemalas tahap gaban satu hal lagi.. waduh.. ada sowang tu selalu bebenor tak bawak buku.. tak larat nak cubit, tak larat nak bantai, tak larat nak berleter.. menghilangkan mood nak ngajo aje.. ngeee...

tadi dah geram bangat ngan budak sowang tu, kami habaq satu jaa...
cek oi.. cek ni malas-malas ni sapa yang rugi? teacher ni bagi ilmu sebanyak mungkin kat cek.. sok lusa cek nak kena tanggung anak bini orang.. tak kesian kaa cek oitttt...

sangat HOH kan!

max:
macam pecah kaca pecah gelas polak..wakakkaka

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails