Wednesday, September 30, 2009

Syawal Part 7 - Melampau kan?

Maka tersebutlah kisah, sorang ticer ni yang sungguh teruja tahap gaban bila dapat menda alah ni. The first thing dia tunjuk kat aku masa baru-baru sampai...

"Weh.. ko tengok ni, ko tengok nih!"
"Apa benda plak... stakat bakul ni apa la sangat!"
"Tengok dalam dia..."
"Lerr.. kuih raya..skang banyak orang buat macam ni nak bagi hadiah senang."
"Ha'ah... coba ko teka sapa bagi kat aku?"
"Sapa polak.."
"***"
"Bio betik... "
"*** siap bagi aku kad raya... jangan jeles."
"Nyampah aku!"


Ni le bakul oren yang membuatkan si penerima tu teruja tahap gaban! Cesss! Aku pon bleh buat...kataku dengan penuh hasad dengkis...waakakkaaka


Ni la menda alah dalam bakul tu.. Sorry le sebab dah makan baru tingat nak amik gambo..kuikuikui..orang tu siap ikat balik riben tu nak amik gambo nye pasal. Sabo je haku.

Korang nak tau ke sapa bagi menda alah ni kat akak aku nih...Kay la.. jangan jeles plak.. sat gi ada yang pisan plak.. kuikuikui..
Ni le orangnye.. si cantik manis yang comel bangat, kegilaan aku dan Arrpek masa dia mula masuk Asia Bagus... hehehe..


Tak caya ker? Lerrr..apsal tak caya plak.. korang ni mesti jeles kat akak aku kan.
"Eleh.. setakat gambo kad raya tu, aku bleh donlod kat tenet ajer... ntah iye tidak kakak si Syah ni dapat kad raya and kuih dari si Amy."
Takpe-takpe... orang jeles memang akan mengeluarkan ayat macam tu...waakakkaka...

Ni aku bagi bukti lain lagi.. eekekekek..


Haa.. sudah puas ati kah? Ok la.. akak aku ngajo anak si Amy Mastura yang somel2 tu okeh.. Bagus betul si Amy ni... peramah, baik ati... happy family :D..

Dan seriyes..aku jeles ngan ko Pek.. nyampah aku! Melampau ko nih! Wakakakaka

2 comments:

MaszLaVista said...

aku pon jels campor menyampah gak nih..huh!

.: mama cute :. said...

kuikui... aku rasa mcm nk boikot akak aku aje..wakakaka

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails