Thursday, June 19, 2008

Sayonara Langkawi

So, yesterday was the last day in Langkawi Island. We really had a good time there (tak tau plak bagi pihak peserta kursus..hehe). During the closing ceremony, En Nadzri Ishak, our PPD officer and En Rosli, the JPN officer were there too. The best part polak.. we got presents from our CPs.. Syok nye.. Heheh.. Besar giler plak tu.. Sabo je lar.. Jenuh ngangkut dalam feri. Anyway thanks to all the course participants for giving us the presents. Memang bes giler hadiah korang. Takpe, nanti aku upload gambo hadiah tu ek.. Skang ni aku dok kemas umah.. saja take time to post this one. Baru la lengkap citer pasal Langkawi. Hehehe..


Sapa polak yang enterframe kat belakang ni.. Kaco la..sahih giler glamer nih

Ni la microphone yang berjasa selama beberapa hari ni. Tapi on the last day dia wat hal plak. Tamo bunyit langsung. Hampeh tol. Nasib baik ada technician pompuan yang terer bagi ini menda hidup balik. Hehe.. Langkasuka ni memang ada taik idung masin sikit. Korang tengok la tempat pegang mic tu.. siap bubuh rubber band aje. Ada ke patut.. tak patut.. tak patut.. Kot ye pon berjimat takkan la sampai tara nih... Cess..


En Nadzri tengah bagi ucapan polak..


Dapat hadiah bosar.. ye ye ye ye..


Di manakah aku? Oh.. aku kan ke tukang amik gambo.. huhu

To my siblings and mum, barang2 yang diorder dah ada...
1) Alang - bedak sejuk gamat -- aku beli satu dozen murah sket RM38. Ok la tu.. stock setahun.
2) Uda - minyak rambut gamat -- 3 botol kan.. sudah ada.. seplo hengget..
3) Cik Kam - kain batik 3 helai, kain pelikat 1, tissue cover yang match ngan alas meja tu.. ada

Apa pun barang manyak yang dah naik rege. Hampeh tol. Ni suma rege minyak punya pasal. Memang tergezut we all. Nengok harga bedak sejuk pon dah naik rege. Sengal tol. Tapi takpe le.. janji ada. Hehe.. Pasni leh la anak2 si Alang pakai bodak sojuk sampai jadi macam topung komak. Muehehehehhe..

Ok la you alls.. aku nak pi sambung jadi BIBIK. Assalamualaikum dan salam kemas umah. :p

2 comments:

kasihkita said...

Memang CPs kali ni bet giler.. tabik spring kat depa for their hard work. tq for the token.. tercapai jga hajat i nk beli food warmer tu..hehehe

mama cute said...

tu la.. kalo dapat hat leh pusing2 tu pon bes.. hehe.. seb baik depa bagi..kuikuikui

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails