Wednesday, June 18, 2008

Kenny Rogers sponsored by Fathique


"Syoknye dapat mamam kat sini," kata Sharon.

On the 3rd day in Langkawi, we went out for... SHOPPING.. waduh.. banyak bangat tempat yang we all pergi.. The first place we went was Haji Ismail Group (near Chandek Kura), then we moved on to RAM (tempat jual langsir and other house decoration), pehtu pi polak ke Haji Ismail Group (tempat lama), pehtu pi polak ke SAGA and the last place was Haji Ismail Group again. Hehehe.. Manyak tol kedai Pak Aji.. sampai tak larat we all jenjalan and perabih luit.. Sabo je la.. I just bought the chocolates and kain batiks.. not forgetting the kain pelikat for my dad and also for Adam Darwisy. Dia sebuk la nak pakai kain pelikat jugak.. Nasib baik la ada saiz dia. So cute...

Syoknye time tu.. ada polak orang banja we all makan Kenny Rogers Roasters.. Lama tak makan.. hehe.. FYI Kenny Rogers in Langkawi la yang paling besh. Tapi sayangnye kali ni macaroni cheese dia tak baper besh plak. Naper ek.. Musti tukang masak dia tertitun masa masak.. Hehehe..

Apa pon tengkiyu to Fathique for belanja-ing us that day. May God bless you and hope that you will be richer and richer and can belanja us some more.. hehehe.. Dapat pahala manyak ooo.. nak2 belanja orang yang mengandung dan mengandungi makan.. hehehe


"Syoknye dapat makan pree orang banja," kata aku polak...

Toce..toce Fathique.. hehe

3 comments:

kasihkita said...

Fathique memang a kind and caring friend. She helped me to carry my luggage when we were in Langkawi..tq fren! I'm gonna miss my 'porter'cum roommate..hehehe

kasihkita said...

syah,pwincess n fathique, tq guys for the great time that we had in langkawi. bila tgk lift..jgn lupa kat i ye..hahaha

mama cute said...

tara lupa ponya.. ngeee.. apa pong memang besh la p langkawi kali ni. maybe sbb dah tak p dah lepas ni. hehe.. kalo la ada lagi kan ke bes.. leh nengok wayang.. beli itu berger.. huhu

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails