Tuesday, September 4, 2007

My Youngest Hero




Salman Uqail's latest picture with his eldest brother, Adam Darwisy!


Yeeha... apa khabar semua? This is my children's latest picture. Sejak dia dah pandai posing nih, macam-macam aksi dia buat. Yang ni aksi kilas pandang belakang sambil landing atas perut abang Naufal.. hehehe.. Enjoy!!

10 comments:

Ateh said...

Ko bitau kat anak ko si adam...gambar dia dah x laku lagi...salman dah take over tpt dia...si naufal pun sempat glamer sekejap jer...hehehe

mama cute said...

memang pungg.. cian plak kan.. nak wat mcam mana.. itule nasib anak sulung.. hehehe

susiek said...

cam kenal je baju salman pakai..

Ateh said...

Hulamak...susiek sudah kembali....
Hmmm apa kata si salman ni ko bagi jer ler kat aku ni.... Gue akan praktikkan segala apa yg gue belajar untuk nurture dia...amacam... ? N ko pegi ler memberus lagi...moga2 anak pompuan plak...

mama cute said...

aik..encik susiek sudah ada plak dah. lama tak cembang ngan susiek. hehehe.. asik bz wat kuih aje. sabo aje ler,
apek aaa ko p la mohon anak angkat, macam auntie zaza (citer manjalara)... kalau salman dok ngan ko, takut jadi mcm ko... asik nak high standatd aje. mampus aku ..heheh

Sahal Fikri said...

awat muka salman macam kena cakar je.. ganasnya abang2 dia..

mama cute said...

soguy... tu tanda dia sejak lahir la dei.. anak aku ni spesel sket.. ada tanda kat dahi..heheh.. nasib baik lelaki.. kalau pompuan, mesti saham jatuh.. hehehe.. eh, ko blum tengok anak aku yg baru ni kan.. tunggu je le raya

Ateh said...

Setakat tunggu je wat per...siap2kan ler duit raya sklai ...kuikuikui

mama cute said...

tahun ni duit raya tak de..kanak2 akan diganti dengan bubble, orang tua akan diganti dengan pin tudung.. hehe.. due to the shrinking pocket.. muahahahahha

Ateh said...

gue tujukan buat soguy lah dei...siapkan duit raya tuk salman...kuikuikui.... Soguy...dengar x...jgn buat2 x dengar plak...ahaks

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails