Saturday, July 28, 2012

Mementang posa..

Mementang posa,
Ko tamo update belog..

Err.. bukan tamo update.. tapi mood nak menulis itu tidak sampai lagi.. hehe.. Anyway, kelmarin (baca:yesterday) ada kesempatan dalam kesempitan, maka pergilah kitaorang ke Big Field. Sampai sana ingatkan tutup..rupanya tiada orang mau sopping tatkala Ramadhon yang mulia ini. Lagipun baru one week, jadi macam orang takde mood lagi. Budak jaga parking tu kata..time ni orang jual murah.. lagi dua minggu kalau datang, harga naik..

Eh..pulak.. tengok kapasiti ye.. So, kat sana I bought, pulut susu bau pandan 10 kilos.. utk omak dan Alang, ikan bilis siap kopek sekilo utk omak jugak dan juga bawang goreng satu pack utk  omak jugak.. Dan si Angah sempat pesan bag knapsack yang kitaorang dok ada sorang satu kecuali beliau.. kakakak.. macam bawah ni.. sat noooo I tempek gambau..

Beg pink itu lar.. ada banyak kaler okess. Surprisingly dalam tenet depa joi sampai RM40 gitu.. Hehe.. Kita beli murah giler.. Nak tau p cari sendiri naa.. kehkehkeh..

Tapi bila sampai kat kedai dok biasa beli tu.. ehhh.. ada banyak pattern lain plak dahh.. So, beg pesen pinky ni adalah bosan aku nengokkan, maka beg untuk Danny telahku pilih spesis lain tapi pink kaler jugak la adanye.. ngehngehngeh..

Tiru brand Longchamp okeh.. Kuikuikui..

Jahitan tali kain dia memang jelita... bule la utk kanak-kanak riang pakai kann..

Nah.. Salman rela jadi model.. kuikuikui..

Jadi Angah..amacam? Jelita tak bag Danny?

Okla.. nak kemas rumah.. dah macam tong pecah aku nengokkan..mementanglah posa...citt..







4 comments:

adiawuH said...

Ehhh beg tu!! Nak jugak!!

adiawuH said...

Eh! Beg tu. Nak jugak!! (Huwaida Dzahir)

Anonymous said...

cantik....kak!!

kak mah said...

cantik beg pink.

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails