Sunday, May 13, 2012

Bila PM ucap Mother's Day kat aku !

Tengah dok busy nak turun tangga tadi, tetiba dapat pulak meset from the henpon.. Haish.. sapa la dok hanto meset ni. Tengok-tengok.. aloh.. kaco lar orang nak turun tangga. Memang beliau ni rajin anto meset kat aku. Tapi  kali ni mesetnya mesra alam sikit.. Ce tengok ce tengok.. Leh pitam mak jemah baca ok..

Piem anto meset kat aku.. kakakaka
Terharu okeh abe mulut merah mungil anto meset kat aku.. Macih Celcom sebab sudi menyampaikan hasrat beliau itu. Mesti abe Najeb penuh perasaan mencari nombot tepon ai kan.. Kakakak.. Harap2 Kak Mah tak jeles okeh..

Apa pun Happy Mother's Day to all extraordinary mothers out there.. tehehehe

6 comments:

Khairil said...

kah kah kah...perasann...

Ticer Syah said...

musti pasan.. kakakakaka... bukan senang OK nak dpat meset dr orang nombot 1 negara. kekekek

Ah Win said...

4-5 tahun sekali...tgu lepas mengundi..usah kata sms..kentut pun x merasa nak bau

Ticer Syah said...

@ah win..
kakkaka.. opkoz..tu pasal aku hampir pitam baca..akakaka. tanjat boboi tgk.. sblm ni TAK PERNAH ANTO PONG.. apakah ini tanda2 PRU suda mo latang.. kakakaka

Alangbuana said...

Kuikuikui! Alakakka

Ticer Syah said...

tedia cik alang penuh perasaan gelak... kakaka

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails