Wednesday, April 25, 2012

Facebook problem?

dia kuor hat nih..cis

I dunno why tetiba saja tak boleh nak log-in kat facebook. Even the front page of the facebook pun tak boleh nak masuk. Naper eh.. Adakah aku kena hack ataupun memang facebook sedang facing the problem right now? Hrmmmm.. kompius eh.. Sedang syok chatting dengan Lela tetiba aje tak boleh nak balas hasil chattingan. Ini boleh mengakibatkan pihak Lela pening kepala..Kehkehkeh.. Maap ye Lela.. me dunno what telah happen. Jiwa kehairanan begini.. hukhukhuk.. 

Can somebody tell me what's going on?

p/s: Ini la akibatnye dok hook on the social media kan.. keskesskesss...

6 comments:

Cik Anis Nisa said...

ade la tu yg di upgrade facebook..Nisa slalu kena,pastu tgok2 ade je yg tbaru kat facebook..nak seragam kan timeline kot..hihi..

Miss Nurul Atikah said...

Same with me! tadi pon kena camtu.. tp skrg da ok. FB ada probs kot

Miss Nurul Atikah said...

Same with me! tadi pon kena camtu.. tp skrg da ok. FB ada probs kot

Anonymous said...

akakakkakak....

Ticer Syah said...

cik anis:
adoi..lemah jiwa ai.. baru tgh syok sembang pasal petua2 okeh..tetiba tak bole chat..hangin gini..cisss

nurul atikah:
oh.. kita swupa la ye..hanam ok.. mencik ai.. seb bek dan post pasal blog.. ni jadi balik..cap hayam!

anon:
ni kompem cempaka wangi ni..ciss..ang gelak kat aku yo.. kakakak

Ticer Syah said...

mencik gue.. masih jadi sekali lagi..kompem dia nak tuko timeline.. kuikuikui.. bertabahlah goh.. cis

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails