Sunday, April 15, 2012

BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA

Alo Ben!

Aloh.. soalan kacang je nih.. Meh aku senaraikan

-semua biter penih (pelik dan aneh) ada disini.. kakakka.. I loike Obefiend sejak dari zaman FOA lagik.. kakakak

-citer life tentang a stay-at-home-mom yang padat dengan aktiviti tanaman, masakan dll... enjoy ok baca..

-gossip retis suma ada ok. Kakakka.. tak yah baca paper pon takpe..

-blog member semaktab dulu. Macam-macam petua leh dapat sini.. kakakka.. mencik ai baca u.. geget baru tau! akkakak

-ini resipi macam-macam ada lor... kebanyakkan yang aku try buat musti jadi... yeebaa areebaaa.. and aku suka dia nye photos.. semuanya santek-santek.. very d loike lar.. kakakak

Ok dah..

Sekian, macih

19 comments:

teratai said...

Oh boleh singgah baca nanti blog2 yg tersenarai tu:)

Miszyuyu said...

nice :)

hhmm..sudah fikir apa nk makan hari ni? jomm tengok apa Yuyuk makan! besssttt! http://yuyukandfoods.blogspot.com/2012/04/lokasi-tempat-makan-pilihan-3-restoran.html

simanis said...

ekekekekke...
petua cium cium banyak ler...akakakkaka...sian ben sedang berpantang akakakkaka

kak mah said...

semoga berjaya menjadi pilihan.

Ticer Syah said...

kakakaka... jgn lupa lawat blog2 den senaraikan itewww.. dah baca msti melekat ponya.. kakaka

MawardiYunus said...

dr segmen yg sama :)

MISS Z BERCELOTEH said...

hai awak...
miss z dtg dari segmen BA...
dtg nak cek blog pilihan awak hehehe...

jom dtg blog miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/

Zamani said...

tak join, tp Zam nk tmpg bw kat sini~ :)

Ticer Syah said...

sila jalan2 dan cuci mato..kekeke

ary_lee said...

wish me to b on d list soon^^
Nice to know U^^
Harap dapat beri tunjuk ajar untuk budak baru mcm ary^^

*Sejujurnya,itu COPY PASTE^^
Terlampau banyak kali nak kena taip*

Ticer Syah said...

bole lak kopipes..ekkekkee..

hamzah ian said...

comel2.. lima blog comel

Lulu Caldina said...

Semua yang terbaik.. Pandai awak pilih eh ;)  [info]

Prince of Noob said...

terbaek... done follow
noob

nabila azmi said...

hi..follow sini=)=)

Ticer Syah said...

kikiki.. tq for following and visiting bloggers :) sila cuci matooo

deno said...

salam perkenalan! deno datang dari blog abgben dan folow sini! yeah!!!

jom ke blog deno, nak tak? (^_^)

Mala Nasohah said...

Salam..singgah & slm kenal

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails