Friday, November 11, 2011

Ramai giler buat entry 11.11.11

Suma pakat buat entry 11.11.11.. nombor cantik la kununnye.. citt! Nothing special with the numbers.. cuma dia nampak santek aje.. Some people sibuk nak declare couple on this date, nak kawen on this date pun berlambak-lambak.. I think most pengantin dah book awal-awal Tok Imam about this.. The only nice thing about this number ialah ia jatuh on Friday.. Itu aje yang lawanye.. akakakka. Why Friday? Because Friday is the bestest (ok abaikan grammar) day among the other seven. Kan ke bagus kalau mati on this day.. The date is nice and the day is much-much nicer!

Anyway, jangan lupa pergi semayang Jemahat hari ni. Mementang date cantek korang nak pi dating bagai nak rak pulak.. Ececece.. macam la tak tau..

And Encik Somi.. kena baca khutbah today.. and the next day is his birthday! Aiyaa..dunno what to give him lar.. Belanja makan saja can aa?

Btw, dok saja tengok kat Youtube kot-kot ada movie about this date.. eh.. ada plak..


Nah tengok lah trailer dia..bosan la citer-citer antu ni. Buat la citer insap dan kembali ke pangkal jalan ke.. kuikuikui..

Jadi, apa lagi.. sila la berehat dengan tenang pada 11.11.11. Bagi saya pulak.. hrmm.. assignment dok tak siap tu la... mencik!

5 comments:

emy|farid said...

ada la pulak cite tarikh ni. huhu

Ah Win said...

oh meng..tomorrow 12/11 my 2 in 1 day..dunno what do give n how to celebrate lar..

my eldest will turn 5 n oso our 6th anniversary..

ada cadangan x?
dok dlm hutan ni bisa meng-jem-kan idea mau buat apa..

Ticer Syah said...

emy|farid:
tu le pasal..kakakak.. mcm2 omputeh ni..

ah win:
apo laei..masak spesel2 la dei.. patut ko kena getaway la..

My Aisy said...

aah...macam2 entry 11 11 11 nih...

ticer kene tag...sudi2 jawab ye...

Ticer Syah said...

polak dah..pisannn

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails