Tuesday, November 8, 2011

Kek Sodap!


Masa malam raya tu, my friend Fathique dok update her status and talk about her Red Velvet. Alamak.. dengar nama Red Velvet terus aje merembes air liur.. Gatai tanganku menaip nak mintak cikit..akkakaka.. terus aje beliau call dan suruh amek kat rumah.. Bagai pucuk cita ulam mendatang, terusin aje daku kerumah beliau.. Oh meng.. time ni kalau tak larat dan-dan jadi larat nak mamam kek Red Velvetnye pasal.

Bila ditanya macam mana dia terer, jawabnya mudah aje.. Pi tengok kat internet.. Oh meng.. me so dengkis.. sebelum tu siap tanya ada strawberry ke tak.. Sedey sungguh strawberry takde sebab tarak stok.. (Ecece.. orang nak bagi demand plak.. sekeh baru tau..akkaka)

Around 10 kot, pergilah mengejut sang Somi yang lena diulit intan dek kepenatan di siang hari tu.. akakkaa. Cian kena bangun jugak. Sampai aje rumah Fathique.. bukan saja dapat Red Velvet.. dapat blueberry muffin lagi okeh! Sungguh merembes.. Oh.. siap dapat kulit untuk buat Chicken Puff.. kakakaka.. lengkali leh latang lagi..

Anyway, jangka hayat kek dan muffin tu tak lama sebab sebaik saja naik kereta, muffin tinggal 3 ketoi, lepas tu kat rumah si Salman sibuk dok nom nom nom Red Velvet with me. Haish.. sabo je la kalau ada antu kek kat rumah kan.. Apa pun memang merembes kek dan juga si muffin top itu.. harus kutempah dilain kali.. kuikuikui..

Nak tempah si Mimie nye kek jauh bebenor.. Kalau terdesak leh tuju kat Fathique je la.. kehkehkeh.. Thank you Fathique for such a wonderful foodies for Mak Buyung and family..

Beskan jadi Mak Buyung.. leh dapat macam-macam.. magik magik.. kakakak

Sekian, samat menggebuskan diri kengkawan.. Heheh

2 comments:

Delicious-Cuppies said...

ternampak nama ku disitu... klu boleh ku pos sggp aku buatkan utk kawan ku yg preggy nie... nnt aku dh kt melaka sila order kay! hehehe..

Ticer Syah said...

tu la..kalau pos aku rasa jadi bubur la..akkakaka.. nti ujong bln 11 ni aku balek..yeay.. harus mentry hat dalm cawan cumil plak..kesskesskess

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails