Tuesday, November 22, 2011

Bagi bateri AAA dua bijik dapat SKII... kakakkaa

On the 19th sudah tentulah hari kelahiran kita. So, lepas dah penat dok entertain guests kat rumah Omak that evening terus aje la operasi mengemas pulak. Arrpek plak sibuk nak mintak bateri sebab dia punya bateri kamera dah kong. Oh meng.. dah tau nak kong awat la tak ready awal-awal. Nasib baik la kita ada spare bateri... itu pun sebab kamera dah jahanam, jadi bateri tu masih kekal suci dan segar. Kakaka

Masa tu dok lepak-lepak kat dapur dan Arrpek masih lagi nak bateri.. aiyohh.. tak bole tunggu kaa.. peluh tiak nih.. Bila dah bagi bateri, terus aje la dia soh kita dok dekat ruang tamu sambil tutup mata, kununnye nak bagi hadiah surprise la.. kuikuikui.. Penuh perasaan la menunggu kat ruang tamu sambil tutup mato.. kakakak..

Bila bukak mato.. nah.. dapat hadiah..


Yehawww.. dapat hadiah SKII.. elok la gue punye pon dah tinggal nyawa-nyawa ikan. Kakakaka...

Oh, sungguh best dapat hadiah dari Arrpek.. tak gaduh nak beli dah you ols.. Selamat poket nak beli ini barang for few months punye supply. Kakakaka..

Apa pun, thank you Arrpek for the birthday gift. Semoga ko panjang umo dan murah rejeki.. Lengkali leh banja lagi.. kakakak.. jangan lupa kumpul kupon lagi, leh banja kita ini barang.. akkakakak.. bes bess besss..

Moral of the story: Kalau ada orang mintak bateri sila bagi.. kot-kot leh dapat SKII.. kakakkaka

Sekian, macih..

3 comments:

El-Janna said...

wah.. best sgt la tu kak.. nak try jugak pki sk ii tau^^

Ateh said...

dah temanya mirekel...jadinya bila bagi bateri leh tuko jadi SK-II..sungguh mirekel n magikel...akakaka...moral op de stori..jangan berhenti mengharap...walaupun terpaksa berangan..akakakaka...sila berangan mulai skarang..akakakaka
may your wish come true...

skrg ni aku dok berangan nak jadi model SKII...sima muntah ijo skang ni....akakaka

Ticer Syah said...

el-janna:
musti try..hahaa

apek:
aku berharap dapat IPAD plak... kakakak

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails