Thursday, May 26, 2011

Tidak Larat!

Sambil tunggu capati boleh tidur okeh..akakka

Sejak dua menjak ni, badan tak baper laratlah. Mungkin sebab tak cukup rest atau mungkin juga faktor aging.. kakkkaka. Oh meng! Janganlah menopause awal. Jiwa kacau nanti. Tapi nasib baiklah ketidaklaratan ini tidak terus menerus sewaktu waktu kerja. Di waktu kerja cergas giler la plak. Boleh kesana kesini tanpa henti (mulut pon menceceh tanpa henti.. kekeke). Tapi bila sampai aje kat rumah, mulai selepas Asar sampailah ke malam, terus jadi letih. Huhu.

Sebab itulah blog ini sudah bersawang sebab tak larat nak update, ditambah pula bila line tenet diwaktu malam agak hampagas lagaknye. Lagilah membuatkan saya stress dan tak larat! Kuikuikui.. Memang soul distraction.. kakakakka.

Tapi dalam tak larat, kalau bab shopping memang saya larat..akkakakak.. sungguh hampagas kan. Jadi, malam tadi pergi ke Aneka untuk membeli dan belah. Balik dari Aneka, terus aje membedal capati sebanyak sehelai.. errr.. sekeping aje. Huhu. Hajat dihati nak belasah char kuey teow, tapi Incik Hubby kata dah kenyang, jadi terpaksa batalkan niat sebab ingat nak share dengan dia. Huhu

Ok, I think I need supplement. Tapi malas pula nak cari dan makan.. akkakaa. sungguhhh.....toottt..

Sekian, sambung di entry berikutnya.. ceh!

1 comment:

Anonymous said...

comel!

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails