Sunday, May 15, 2011

Intan Terpilih

Dalam beribu-ribu blog yang ada kat semesta ni.. (ewah..ayat Pejal Tahir..kakaka) blog den yang dipilih oleh Encik Ben Ashaari untuk Blog Pilihan Sempena Hari Guru. Vavava.. Dasaton.. Kuikuikui.. Itu pun secara tak sengaja men'checking' my Facebook thru phone this morning. Si Manis dok memekak kat wall gue pagi-pagi hari memberitahu tentang berita penting nih.. Kuikuikui... Oleh kerana tidak percaya lagi.. terus aje meng'on'kan lappy dan terusssss mencari kebenaran...

NAH.. KLIK SINI!

Tapi tatau pula masa bila berita tu dipublish.. kekeke.. Anyway, macih pada Incik BEN ASHAARI kerana sudi memilih blog den yang sungguh gila glamer ini.. akkakakak.. Semoga Incik Ben terus maju dan akhir kalam,

Majulah Blog Untuk Negara...

sob..sob..terharu..

4 comments:

simanis said...

hehehe...kalo aku tak memekak, ang tu minggu depan baru cek blog hehehe...

Cikgu Fatin said...

gud, gud. tumpang bangger...:-)

mamaqari said...

wah tahniah ye=)

Ticer Syah said...

cma: kakakaka.. tu le.. aku ni kan ke baper jam skali bukak pesbuk..akkakaka.. kalau bz seminggu br bukak..kekek

ckgu fatin: mari kita mengembangkan hidung..ekkekek

mamaqari:
toce2 :)

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails