Friday, April 15, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI


Hari tu pada sapa-sapa yang tak sempat membuat gegaran pada 10 skala richter di blog Ben Ashaari ni boleh lah buat lagi sekali. Tarikh tutup dia tak tau la nak habaq bila (sebab aku tak dan baca habis). Kakkakaka.. Ini amat sesuai untuk blog yang takde orang nak lalu lalang maklumle tak famous dan juga untuk orang nak tambah bilangan pengikut tegar mereka. Elo, you must be happy kan kalau ada follower riban-riban kat tepi tu. Hehehe.. Sila don't tipu-tipu..tak baik, docer tau..

Jadi apa lagi.. sila tempek banner budak Ben ni, pastu letak tajuk seperti di atas --> BEN ASHAARI GEGAR LAGI.. haaa..koo.. pisan..

Lepas tu sila pergi ke entry beliau dan letakkan link korang yang mabeles nih. Kot-kot la boleh cecah 1k. Kakakakka..Giler polower sungguh..

Oklah.. tu aje..selamat berJUMAAT.. Bagaimanakah malam Jemaat korang? Kakakkak

9 comments:

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

EJA said...

salam dah follow dan komen.. jom follow dan gegarkan blog eja pulak

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

Salmiah said...

Gegar dari group 6, blog BA!

umie mia said...

hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

http://ummiedamia.blogspot.com/

Amira Zemiesya said...

hyee dropping by :) gegar gegar.


http://amierazemiesya.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Its Complicated

Anak Ulu Cheka said...

assalam kasik gegar dari geng 9

Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN:Satu Haro Seratos Blog menyambong gegaran nya ke kumpulan 6 plak setelah kumpulan sebelom-sebelom ini iaitu kumpulan 1,2,3,4 dan 5 telah berjaya ku tawan.... :p

*Peace Yo!:)

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails