Friday, April 15, 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK SAT..

Dia buat dah..hahaha

Jadi..segmen kali ni incik Ben tanya soalan berikut:

1. Apakah karakter kartun yang kita minat?

Jawapan:
Care Bear. Citer beruang-beruang comel kat atas pelangi. Suka bebenor kita dengan citer ni sebab citernya hanya tentang beruang yang tinggal kat atas pelangi tu. Colourful giler and comel-comel belaka..hahahah



2. Kartun yang paling korang tak minat..

Jawapan:
Opkoz la Garfield, sebab rasa macam kucing ni malas aje. Asek nak sleep aje.. makan tido makan tido. Tidak baik untuk kesihatan jangka panjang kanak-kanak okeh..kakakaka

Tengok..debabs tapi cumil la jugak.. dia suka cakap macam malas nak bercakap.. kadang-kadang macam merungut aje cara bercakap..haha

3. Kalau SUPERHERO plak, yang mana satu korang nak jadi.. oh..

Oh.. Eh..tak tulis jawapan.

Jawapan:
Oh.. susah nih..oh.. tak tau nak jadi apa nih.. ohh.. kalau nak jadi villain tak boleh kah? Kakkakaa
Ok, serius kembali.. erm.. aku nak jadi apa nih.. otak tetiba jem.. oh.. ohh..oooOOoooOOoo... OOooooOOOOOooOOoOooo.....ye saya tau.. saya mahu jadi ini..

jangan pisan.. jangan pisan..kakaka


Kakakka.. kenapa..kalau pengikut tegar saya mesti tahu kenapa saya pilih ini.. kakakaka.. sebab..sebab.. ye.. itu aje lah sebabnye.. Sebab... di bawah ni..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ya, sebab Faizal Tahir pun suka Superman.. akakakkak

Sebab itu lah..

So, lepas aje dah jawab soalan incik Ben berserta tempekan gambar yang berkaitan, maka korang sila pergi ke sini dan tinggalkan link. Hehehe..

Sekian, selamat berhujung minggu..

Leb Leb Leb.. :)

13 comments:

Hazrina Erin said...

superman dtg tolong saya cepat!!hihi :D

jom baca sy punya^^
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

faraa halim said...

faraa x penah tgk krton garfield hehe

Lulu caldina said...

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

eyjalukman said...

tk prnh tgkpun care bear tu .

solo molo said...

geram tengok garfield...



http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

fashah84 said...

seronok tgok kartun..ingt zaman kanak2 dulu..sampai kena tibai ngan mak br gerak buat keje lain..hehehe..

Ticer Syah said...

hazrina:
oret..nnti ticer latang..akkaka

fara:
alahai kesiannye kome.. kekeke.. ticer pon tensi tgk garfield..takat cute aje tp pemalaih tak hengat..akkaka

lulu caldina:
btol.. bes btoi segmen kali ini.. tu pasal ticer layan..kekekek

eyjalukman:
aisey..bes woo ini citer..errr..nampak sangat ticer dah tua sbb kome tak dan tgk citer nih hoh.. huwaaaaa

solo molo:
mmg geram sbb tgk kemontelan dan juga kemalasan dia..hahaha

fashah:
ha ah la.. nak p ngaji quran pon liat..akakkaak

Puteri Kasih said...

singgah dari blog Abg Ben...best kan bila dapat mengimbas kembali zaman kanak-kanak...

Jemput singgah ke blog saya :)

toyolkiut said...

hehe..
seronok jg bila dpt kembali jd budak2 ni..
TK suka sinchan..

ticer,
TK tag ticer..
jangan marah aaa..

Ticer Syah said...

putri kasih:
mmg bes.. huhu.. nak jadi kekanak balik la..akkaka

tk:
kakaka..sinchan time tu tak kuar lg.. nampak sangat la ticer dah veteran..akkaka..

apa? ko tag ticer.. eh eh..rotan kang..kakaka

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Mak Dara datang dari blog BA.. suka tak.. suka tak.. suka tak.. hahaha =)

EJA said...

salam dah follow dan komen.. jom follow dan gegarkan blog eja pulak

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

eja ada tanya soalan kt abg ben dan abg ben follow serta jawab..terharu eja

azi nur said...

singgah dr blog abg ben!! :))

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails