Wednesday, March 2, 2011

Misi Cabut Mencabut!

Banyak cara nak wat operasi mencabut ni. Ada orang guna perisian kat tenet tu. Mula-mula nak try macam tu. Tapi rasa macam susah, masa pun tak banyak. Huhuhu.. Paling mudah, suruh budak kecik ni pilih. Kakakak

Budak ni jugalah yang tolong mengambil setiap helai nama peserta. 9 helai tuh... Olololo, cantek tangan ko Dik!

Budak ni jugak la yang sumbat segala nama korang yang dah digunting dengan jayanya.
Budak ni jugalah yang mencabut nama korang. Sambil mak dia dok menaip kat tepi tuh. Kakakaka

Kepada semua pemenang, tahniah sekali lagi. Kepada yang kalah, La Tahzan -- jangan bersedih -- don't be sad... (jangan lari dari jadi follower...T_T) Ni suma buat I serik nak buat GA ni tau..

Anyway, to all peserta tegar.. thanks for joining. Memang culture shock sebab ramai giler join. Dulu tak ramai camni pon. Kehkehkeh.

Till then, papai!

2 comments:

Putri_Aizat said...

da sent email details tu....semua huruf besar ke? klu da dpt bgtau ye...ti kita wat entry tuk nih...

Ticer Syah said...

okey.. nnti i cek noh.. ni br balik skola..letih giler..hua hua hua

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails