Friday, September 3, 2010

Celebrate!

Ulangtahun perkahwinan yang kesembilan. Tiada yang super istimewa cuma bawa keluar makan di Secret Recipe. Ini aje tempat makan terhebat di Jitra...huhu. Nak buka puasa pada awalnya tidak menjadi sebab Hubby ada majlis buka puasa bersama teman-teman motor besarnya.. sungguh..toottt.. So, me and the kids buka puasa ala kadar kat rumah while waiting for him.

Bila dia pulang dah pukul 9.15. Macam takde harapan nak celebrate. Kedai pun nak tutup.. Hati pun bengkek juga.. tapi sabar.. bulan posa kan. Nak amek hati, bawa la ke sini.. Layankan aje.. walaupun tecit ati. Half a loaf is better than none. Huhu.. Sungguh tak romantika di amour kan..

Agak sensitif dua tiga hari mungkin sebab cuti raya yang sungguh TIDAK 1 Malaysia, mungkin juga sebab nak beraya awal...kuikuikui.. ada paham ka maksud beraya awal? Hoh!

Kot mana pun, kanak-kanaklah yang paling happy sebab buleh makan aiskrim mahal dan air mahal...akkaka


Kek 2 slices..sungguh bes. Salman seperti biasa, asek nak try cucuk-cucuk aje.. Incik Huby naper tak baper gembira..Owh..mungkin melihat wajahku yang tak baper ceria.. huhu


Minum air apple kasturi sambil menunggu my favourite dish.


Superb!


Yang ni lagi superb padan la dengan harga dia yang meletup! Kuikuikui

Lepas aje sesi makan-makan, we all pegi jalan-jalan kat bazaar ramadhan. Panjang sungguh deretan kedai.. Sampai tak larat jalan.


Dan tak beli apa pun.. sebab dah kenyang dan letih! Kuikuikui..

Hepi Anibeseri again.

Mencik cuti skola sket.. Hoh!

6 comments:

cjfad78 said...

Congraaaaatuuuuuuuuuliiiiioooooooooooonnnnnnnnnnn.......tiap-tiap minggu akku lalu kat SR.....aku punye turn...next weekkkkk....

cjfad78 said...

Tahnioahhhhhhhh......turn aku next weekkkkkkkkk

Ticer Syah said...

wah..super excited sampai dua kali komen ko..akkakaka

eT said...

wahh..sonok mkn SR...dpt jln lg..tp bulan2 pose ni cpt letij kn...

Qusai Al-Marbawi said...

budak-2 pn dah besaq noh !!!
moga kekal hingga ke syurga ...

Syeeda Sobbihi said...

wahh secret recipe..best2. anyway, congrate yer!

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails