Friday, May 7, 2010

Peraduan teka rege!


Berapa? Berapa?

Ok, tetiba aje nak buat peraduan. Saja nak tengok ada orang nak join ke dak.. Kakakak.. Kalau takde penyertaan macam mana?
Malu I.. Kuikuikui...

Takpe.. gue layan aje..
Peraduannya berbunyi begini.. Jeng jeng jeng..

Bantal-bantal ni dibeli tatkala sale giler babas kat superstore kat belakang Shahab Perdana. So, for every RM 20 spent, korang akan dapat beli bantal ni dengan rege yang super murah... Oleh itu, soalannya berbentuk begini.. jeng jeng jeng..

Berapa RM kah sebiji bantal ini tatkala dibeli?

Jawapan yang terdekat akan menerima hadiah berupa barangan Tupperware! (Ori okeh)

Oleh yang demikian, sila hantarkan jawapan anda dalam ruangan komen di post ini. Tarikh tutup peraduan teka rege ini akan ditutup pada 11 May 2010!

Syarat?
Ada syarat?
Oh, mesti ada syarat!

1. Mesti jadi follower terlebih dahulu. satu cara nak meramaikan follower.. kakaka..sungguh keji ko Syah
2. Tiada had umur.
3. Hantarkan jawapan anda di ruangan komen di blog saya ye. Di ruangan pesbuk tidak dikira.. Untuk pembaca pesbuk, sila klik view original post!
4. Pemenang akan dikira berdasarkan pada jawapan yang paling hampir dengan harga sebenar!
5. Pemenang akan diumumkan pada 12 May 2010 dan segala butiran diri seperti alamat dan no tepon hendaklah dinyatakan kepada saya apabila anda diumum sebagai pemenang! Yeay!

*Pihak penganjur berhak untuk menukar hadiah dengan barangan yang sama nilai dengan hadiah yang dinyatakan. (macam formal lak bunyinya..kakaka)

Sila teka sekarang.. jeng jeng jeng.. (skali takde penyertaan..sedey!)

19 comments:

MaszLaVista said...

jawapannye adelah 5 hengget sebijik...kan?kan?kan?

MaszLaVista said...

weh...aku folow ko ni kak, sila folow ai jugak yer...hahaha..aku pakse ko nih

Ticer Syah said...

bkn ke aku dah polo ko..akakkaa

kita akan tunggu lagi penyertaan dari orang lain..kalo takde. ko je la yang menang..kakaka.. peraduan syok sndiri nih..kahkahkah

Ah Win said...

sume syarat2 tu aku lulus cemerlang..

okeh jawapannya ialah.........

(teke lebih dari 1x, aci tak)

RM 5.99 sen

Alamat n no tepon..nanti sampai pos express aku (sila rujuk sana)

Ticer Syah said...

sowang RM 5.. sowang lagi RM 5.99.. gilenye murah. kakakkaa.. mari teka lagi.. yeehaaaa.. yeehawwww.. kakakkaa

3p4h said...

RM3.90 Ha5. pkai taram aje... =))

Kedai apa blkg shahab 2 mamida?

luna_e said...

saye teka ar...3 bijik bantal RM10.00. Betul tak??? so, kalau satu tu hege die, RM3.33 hihi

Ticer Syah said...

wah.. dua orang teka dalam RM5 lagi dua worang teka dalam RM 3.. teka lagi..yeehaaa.. bes lak wat game ini mcm..lengkali leh wat lagi..akkakaka..

masih ada lagi masa untuk anda meneka.. teka la teka..ewahh.. teka la teka ewahh..kakkakakk

MaszLaVista said...

kak, aku dh check..hang xfolow aku lg ler...kekekeke..sedeh ai taw..

- LittleCalliph - AMAL - said...

bawah sepuloh :)
aci tak camtu????




sepuloh hengget :)

NORAMAZLINA / Equine Park, Selangor / Dungun, Terengganu said...

salam, saya nak teka ni....rm6.50 kot

NORAMAZLINA / Equine Park, Selangor / Dungun, Terengganu said...

rm 6.50...

NORAMAZLINA / Equine Park, Selangor / Dungun, Terengganu said...

rm6.25

NORAMAZLINA / Equine Park, Selangor / Dungun, Terengganu said...

rm6.50.....hadith hari ini..terima kasih

Ah Win said...

RM8.99

:)

Ticer Syah said...

lerr..baper kalo mo teka da..kakakak.. ooo..hari ni tarikh tutup..kakaka

ini mlm wa umumkan pemenang.. sapa kena sapa dapat tupperware.. yeehaww!!!

Ticer Syah said...

lerr..baper kalo mo teka da..kakakak.. ooo..hari ni tarikh tutup..kakaka

ini mlm wa umumkan pemenang.. sapa kena sapa dapat tupperware.. yeehaww!!!

Ah Win said...

aku try..

RM8.88

atau RM9.99

Ticer Syah said...

dei..dah tamat pon mau teka kah..akkakaka..jaga baek..sudah ada pemenang.. malam kang lepas aku balik tusen la..akkakak

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails