Thursday, January 14, 2010

Seram!

Sudah lama tak tengok tv, kecuali AJL baru ni. Tu pun riki-riki dari bilik aje. So, tadi membuat operasi melipat baju yang dah setinggi gunung kat depan tv. Layan tengok berita dan tengok iklan,pastu tengok 999. Dalam pada tengok tv tu, ada plak iklan-iklan rancangan kat tv3. Aiii.. banyak polak citer hantu Supernatural laa, Jangan tegur lagi laa.. . Dulu kata tak ble ada unsur-unsur tahyul laa..itu la.. ini la.. sikalang bleh plak. Berlumba-lumba nak tayang citer seram. Lepas 999, citer Jangan Tegur lagi.. hoh! Apa la memalam pasang citer-citer antu ni.

Korang nak tau dak..kalau kita dok tengok citer antu ni, syaitannirrajim pon ikut sama nengok gak oooo..sungguh menakutkan..huhu.. so, aku terus off tv dan turun ke bawah, basuh bilik air lagi baik.. seb bek takde rasa tatot..wakaakkaka.. nyampah tol nengok citer2 antu ni, buat orang jadi penakut polak.. Aku dulu layan gak citer-citer tahyul ni.. era citer Ju-On, Dark Water etc.. sungguh menakutkan sampai jerit2 tak hengat donia.. aku stop sejak aku ngandungkan si Nopal. Ntah ngaper tetiba jadi penakut plak..sebenarnya tamo anak dalam perut tu terkenan muka2 antu tu..wakkakaka so.. dah lama benti tengok, sampai sikalang pon tarak brani mo tengok lorr

So korang.. ada brani??!!

6 comments:

ezzati said...

haha..lme x tgk citer antu

MaszLaVista said...

aku mmg minat cite antu tp yg bkn murahan punye laa...site anu thailand paling seram klu nk dibandingkan antu omputeh..

.: mama cute :. said...

ezzati: tak yah le nengok..wat lemah jantung aje..wakakkaka

masz: ada ke antu murahan? waakakka.. sabo je la haku..tp citer2 thailand mmg berani mati punye citer la..leh terkencin dalm suar dibuatnya..wakkakaka

luna_e said...

setuju5X....tgk cite hantu ni hanya akan mengganggu mind je...walaupun xtakut sgt time tgk..tp nnt bile sorang2..time tu la nk tebayang2 dan pk yg bkn2...betul x?

.: mama cute :. said...

masa nengok citer darkwater kot.. sampaikan mandi pon ketakutan lorr..aiyooo

luna_e said...

kite mase lps tgk cite ju-on...xbole blah...nk sembahyang pn ajak org teman dlm bilik, nk tido xmau tutup lampu dgn pakai selimut...begitu hebat penangannyer...serik...

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails