Wednesday, January 13, 2010

Ciss sungguh GB nih!

Oh sungguh hangen tahap superman aku dibuatnya tatkala melihat video Faizal Tahir masa AJL baru ni dah no longer available kat YouTube. The Grand Brilliance (brilliant benor la otak ko ye) telah mengclaim bahawa tu hakcipta depa. Cisss..tak reti nak sharing langsung..taik idung masin..kedekut.. cisss oh ciss ko GB! Berani ko tarik aku nye video klip peberet.. jangan ko hengat aku nak beli DVD ori ko ok. Aku akan cari yang ciplak ponya..wakakakkaka.. Padan muka hang! Tak dak pasai aku nak lebur duit tiga pat plo hengget nak beli DVD Ori AJL yang ko akan kuarkan nanti..sori naik lori.. gue tak beli ori ..wakakakaka

Buat kali ni, aku terpaksa sokong cetak rompak..wakakakak..gelak jahat tak hengat sebagai balasan kekejaman GB di atas ketensenan aku..kuikuikui.. Amacam korang? Ada brani?

2 comments:

ONE ZABA said...

bukan tak berani....tak minat langsung.

.: mama cute :. said...

waaa...elok le tak minat..den minat pejal je..wakakkak

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails