Thursday, January 28, 2010

Haruskah?

Tiba-tiba Encik Hubby tunjuk carta...

"Ma.. mari sini sat..abang nak tunjuk ni..cuba tengok.."

Beriya-iya aku nunggu nye.. ghupanya tunjuk carta nih..


dicilok dari RedMummy


Encik Hubby menerangkan cara-cara nak kira.. boleh caya ker..kuikuikui.
"Ha..kalau nak baby girl kena buat time nih.. macam mana?"
Hoh..aku macam blur aje..

Hai..jaga baik Syah oit.. ada makna tuuu...

Aku mau kurusss!!!!

6 comments:

ONE ZABA said...

aku rasa la kan...tahun ni tahun kaum lelaki galak kut!!!!

.: mama cute :. said...

wakakak..aku rasa macam nak setuju aje ngan hang..adakah sbb dia sudah mau menginjak ke usia 40?

luna_e said...

bole pecaye ke????

luna_e said...

tp i rase...xlogik...ni mcm draft dr hospital je...

.: mama cute :. said...

ntah la dei.. den pon tak tau la.. yang den tau bila Allah kata kun fa ya kun, maka jadilah ia..heheh.. bab jantina i dono lah.. hehehe..

Ateh said...

wakakakka...tak lama lagi aku dapat another protege...wakakka..beranak le lagi..kalu dpt boy pun apa salah... kata si jawa pun bila mati anak sendiri angkat jenazah kita...wakakakak..mcmlah org lain x boleh angkat...sengal...

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails