Tuesday, December 29, 2009

Holiday wif Singaporean Part 7: Kenduri kawen la plakkk...

Lepas aje kenduri rumah aku, malam tu rumah si Kakak (my cousin and Soguy's mum) buat tahlil juga. Lagi ramai dari kenduri aku.. huhu.. penuh tent! Lepas aje sesi tahlik, dah tentu la makan time. Dah kenyang kitaorang buat le bunga manggar untuk si perantin berarak esok. Oh.. ni majlis kawin si Soguy dan Ammar...jalan sekali dua perantin, senang sket.. tak penin pala mak pak..haha..

Kalau pening-pening sat gi jadi macam orang kat bawah ni..
|
|
|
|
V


Haha! Kantoi hang..kuikuikui


Mari kita cucuk-cucuk!


Bergaya plak ngan bunga manggar.. Salman nak amek gambo skali, tapi Dik Dini kata...
"Tamo amek gambo dengan Salman.. Nini tak suka Salman" waakakakak..cian Salman..ramai jeles ngan adik ye..muahsss darling Mama!

Then, aku and Toji pi ke rumah Kakak lagi..alaa..just a kentut away aje umah kazen aku ni.. selang dua jibik rumah ja lorr.. Si Kakak soh boh bunga-bunga kristal ni dalam beg kertas spesel edition..hehe..sampai ngantuk2 kitaorang.. balik rumah kol satu lebih seh.. giler tol.. kuikuikui


The crystal flower with the small cute soap. Hehe


Ikat jangan tak ikat lorr...


Sentuhan terakhir..hik hik..

Soknya kenduri.. super letih lorr..hari ni nye letih pon tak menahan.. kiranya marathon kenduri la nih..wakakkakaka

3 comments:

eeeda said...

Cantik lah bunga pink putih tu....

.: mama cute :. said...

mmg santek pong..beli di mydin lorr.. ada rambu ramba lagi..ehhe

3p4h said...

Adoyai....kantoi lg =(

Hampehnya la...

p/s: Mcm mn jmp blk sume2 gmbr 2?

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails