Friday, November 6, 2009

More on my hobby!


Oh my fridge and fridge magnet.. masih ada ruang untuk aku letak kamu!

You guys must have known my craziness for the fridge magnet right. Even when my family or friends were going anywhere (even to Langkawi or KL) I would just ask for fridge magnet. It is one of the way to cherish the memories that we had. It's fun, easy to handle and also cheap! Tapi still sedey kalau rosak and pecah or hilang..huhu.. Dulu, I collected the keychains and badges... now no more sebab keychain takde tempat to pamer lah...heheheh.. So, let me share you some of the cute magnetees that I have here :D


These are from AVON. I bought them long time ago... I don't think they have these now... sungguh somel!


Ni pon from AVON.. santek kan.. a friend of mine yang giler English sungguh jeles melihatnyer..ekekkeke.. sowy Intan.. I have to turn down your offer..wakakkaka


Atas kanan from Jordan, masa Soguy pegi sana... Singapore Sling plak from Uda.. got it last Raya..sungguh somel.. ehhehe.. Then belah kiri tu gambaq Baba Nyonya yang sungguh klasik. I bought it from Jonker Street... sungguh letih mencarinya..


The Tut-tut is from Thailand la.... I bought it during my convoy to Hatyai! Sungguh somel. I bought that one for Uda too... ejejejje... untuk Arrpek, Alang pesen lain la aku beli.. Tut-tut ni very limited edition..ekekkek..


Hat atas belah kiri is from Soguy. He bought it when he was in China. The big Harley and antique car, aku beli di Langkawi I think. Then the rumah Melaka mesti lah from Melaka dei.


The Welcome thing, I bought it in Perak...ada banyak..tapi English style.. I bought a couple, satu bagi kat member. Topeng masquerade tu I got it from sabun Lux. Aku tak pakai pon sabun tu, but then because of the fridge magneto, aku pon kantoi la beli..wakkakaka.. The pasu china tu also from Melaka..kan aku kata.. Melaka ni macam-macam adaaaa...


Hat ni koleksi bahagian bawah...so kekanak riang can play with it. The spices I bought them from Padang Besar. The fruits kat Johor kot and the kapal etc are from Langkawi.

And ada lagi dua still dok dalam boxes dia. I bought them in Langkawi juga.. gambo selipar nippon and also pemandangan area Langkawi. Bila mo letak tak tau..wakakakka..

Comel kan my hobby. Sangat low maintainance! Masih menunggu hat Korea and Nippon punya..wakakkaka..siapakah itew... siapakah itewww...

Begitulah citer tentang hobi saya hari ini. Apakah pula hobi anda?

P/S:Hujan masih menggila di luar. Nggak bisa ke mana-mana deh!

3 comments:

ONE ZABA said...

kemas-kemas barang....banjir dah nak mula tu.

.: mama cute :. said...

stakat ni tak kena pong..ekekeekke.. tamo kemas..

MaszLaVista said...

aku dulu suke kumpul magnet ni gak pstu mak aku cabut, then mane nth die letak ilang gitu je...

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails