Monday, October 5, 2009

Citer yang tak sempat diupdate..hehe

Since I was occupied with so many things, I terforgot about my blog..ekkeke.. sory aaa... alaa bukan wat per pong, setakat main farmville je. I just expanded my farm (two times maaa) so I needed to rearrange all the animals, trees and buildings to make it look neat and presentable...(ish ish ish... game ghupernyer yer). I was introduced to this game about a couple of months ago. Sejak tu, gue tidak pernah stop. I will talk about that game later on lah (kalau ghajin):p So, these are some things that had happened a few days earlier.. ada tu hat last weeknye..kuikuikui..

Oleh sebab malas nak mengupdate blog tetiap hari, maka aku buat secara pukal aje okeh..


Adam balik skola and habaq cikgu disiplin rotan dia sebab rambut dah start panjang... biasa le cikgu disiplin SKJ3 tu kengkadang meroyan sket..wakakkaka... asal pree aje nak kejor yeop kejor ngan murid-murid.. baguih2.. aku sokong hang..haha. So, we went to Kylie to have his hair cut.. wait wait.. bukan dia aje.. ngan encik Nopal and also me lah...

"Kakak.. rambut anak kak yang ni ada banyak teloq"
"Waaa..ble wat telur mata kebau tu...hahaa... ok ok, you kasi pendek rapat dinding punya noh.."

Masalah negara when you put your kids at the nursery, the kutu threaten akan selalu exist. This week you cleared the head, next week the kutu will come again.. sabo je lar...


The picture of Encik Salman was taken when we were in Giant Alor Staq, he was so excited to come here, just for the sake of shopping...

"Papa..nak pi Giant!"
"Adik nak buat apa?"
"Salman Uqail nak shopping.."
Syok je tengok mulut dia sakap..

As usual, he will grab anything that he likes every time we come here.
"Ini Salman Uqail ponyaaa... tu pon Salman ponyaaaa.."

Aku kena carik besan tokey Giant la senang..wakakakaa... dah puas mengepau kitaorang, dia nak popcorn polakkk...
Halfway makan popcorn suda sleep...makan dalam trolley sambil tersengguk-sengguk, sampai nak terpelanting..kuikui.. tengok2 mata suda merah tahap gaban menunjukkan budak ni memang mau sleep dah..


Seriyes giler tensi layan orang posa..kuikuikui

Yang ni plak yesterday's picture. Bukak posa kat SR bersama keluarga. Hoh.. berlagak kan, ngada-ngada nak mamam sini..kuikui.. Habes tujo plo hengget.. Nak wat macam, tokak orang posa nak mamam ngada-ngada plak kali ni. Hari ni, masak sendiri ajer.. kuikuikui..


Yang ni plak, group pra-sekolah nak pi masuk pertandingan Petah Bicara. Each of them will continue to tell a story. Only the tiger yang tak sakap apa pon, sebab dia jadi Pak Pacak aje..wakakakka.. peranan aku dalam ini gamba -- jadi MAKEUP ARTIS aje..haha!


Ni pon hat last week... bergambo riang ria raya bersama bebudak 2 Melati. Aku sampai skang boring ngan nama kelas ni.. cuba le tuko yang dasat2 sket.. Melati ni macam dah out of date gitu.. huhu.. ntahapapa ek.


Ini plak bunga baru beli kat KK Melaka. Pergh, aku memang takde bakat dalam menggubah. This time I put the flowers on my console table. So, Encik Salman cannot do his experiment with my bunga anymore. Ada bondo lagi eden nak buekkan kat sini, tak sompat plak.. kuikuikui..

So, I think that's all for now. Seriyes malas nak update beb! Btw, result suda kuar. This time not too good. Dapat suma B..wakakakkaa.. takpe, usaha lebih giat lagi!

2 comments:

Tok Pakir said...

salam...

amboi abg HaQ .. mkn pa tu .Reling org tuh

.: mama cute :. said...

tatau la.. dia suma dia sebat..ekkeke

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails