Saturday, October 17, 2009

Bila dah sentap...kuikuikui


Bosan la kucing nih..ekekke
Gambo dicurik dari Yahoo Search Engine

So, apa yang telah diposkan sebelum ni telah pon mendapat tindak balas sewajarnya.. antaranya -- aku didelete dari friends' list dia di FB..wakakakkaa..apa kes nak delete2. Aisey.. tak macho la beb. Sungguh HOH! Kuikui.. takpe la.. aku pon tak tecit ati..cuma kelakar aje apabila orang yang mendelete tu tak mempraktikkan apa yang diteorikan.. kuikuikui..Sungguh bohsan macam si kucing tu...wakakakak

Bukan mencari musuh beb.. cuma aku rasa tertipu aje dengan bilangan komen kat setiap entry yang dia masukkan.. aku ingatkan dia ni taraf Obefiend ke... Red Mummy ker.. Beautiful Nara kerr... sebab depa ni satu entry akan mendapat berpuluh-puluh respond sampaikan beratus pon ada..siap bleh buat duit lagi.. hehe.. skali nengok blog ni, sumanya diri sendiri balas.. huhu.. sungguh Tipah Tertipu la saya.. ekekke..

Eh.. apasal lak aku nak kecoh.. bukan blog aku ye dak? Hehe.. memang le bukan blog i, tapi kok ye pon, takkan i tegur pon u nak sentap, pehtu delete pos yang i tegur tu..then, bila u baca i punya previous entry, terus u delete i dari list kengkawan you..hehehe.. takpe le.. aku pun bukan kenai hang pong..kekkeke. Tak mati pon kena delete..wakakkaka.. masih bernyawa lagi okeh.. semoga ko berbahagia la hendaknye..

Setakat tegur sket macam tu pon nak sentap..blom lagi kena macam si Anonymous buat aku..aku rasa kalau dia kena itu macam.. terjun tiruk dah pasan..waakakkaka..

To Anonymous.. w/pon aku tak kenai hang, tp lubang idung hang tetap menjadi pojaan atiku :D

P/S: Sat gi Anis terasa plak..sebab aku terasa ko terasa..wakaakka...weh..aku bukan kata kat hang dalam kedua-dua entry ni okeh.. sekian macih..ekekke..muahss kat hang Anis..:D

2 comments:

Max J. Potter said...

ala kak, sape ni? bgtau la nani...

messagekan url blog die kat nani boleh?

potterphreaque@yahoo.co.uk

ceh. sibuk aje.

.: mama cute :. said...

pergh.. ko nye address pon susah aku nk eja..wakakkaka

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails