Wednesday, September 16, 2009

Ready for Raya!

So, the Raya is coming, so does the cuti-cuti Malaysia...haha.. And of course as usual, the giliran will always be mine. Ya la.. sapa soh aku dok Kedah yang tak best ni kan...hahaha... I never want to live here. The place is quite boring because there's no shopping complexes yang dasat gitu plus the fashion here are quite out dated.. huhu.. Just imagine, in 2001 - the jubah seluar had already worn by so many people in the South Area, in 2002, baru la kat Kedah nak kecoh pakai jubah seluar.. aku punya jubah seluar pong macam dah worn out dah time tu.. hoho.. (Jangan marah la orang Kedah.. it's a fact bebeh!)

Same goes to handbags and so on.. The handbags will always be outdated all the time.. ada skali tu aku beli kat Melaka.. balik sini, after a few weeks baru nak ada..haha.. so, aku lah orang pertama pakai kan..

Anyway, mesti korang tertanya-tanya..takkan le takde shopping complex yang new arrival kot.. Ada.. tapi you need to cross the ocean lah.. iaitu-- Penang.. That's the only place you can shop like aiyoooo..manyaknye benda bleh angkut and everything is quite new there compared to Kedah.. Huhu.. sad scenario eh!

So, bagi menyambut lebaran kali ini, at first aku bercadang nak pi trim rambut, tapi no time lah (asik carik duit je bulan posa nih..hehe). So, I just do my facial.. Appointment kol 4 sat gi.. so kena la ready awal-awal.. (Dan lagi ko update blog ye) Muka pon macam dah hmm... berpasir-pasir gitu.. kena la buang sebelum raya kan.. baru la vogue nak beraya.. ehehehe...

So, people..got to go.. nanti kalo rajin aku sambung len..

Till then.. tata titi tutu...

SYOKNYE NAK RAYER KAT MELAKERRRR!!!!!

2 comments:

MaszLaVista said...

mak aih..sakan noo kak syidah beraye kali nih

.: mama cute :. said...

ekkekeke.. msti sakan la... bkn senang nak raya..huhu

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails