Saturday, September 12, 2009

Bebelan untuk pagi nih.

Maka sudah tamat UPSR pada Khamis yang lalu. Berakhir jam 3.45 dan aku tiba kat rumah kol 4.40 petang.. Sangat letih dan rasa macam nak pisan.. Apa taknye kena jaga kelas belakang dan biasanye kelas belakang ni agak hardcore sket..kuikuikui.. Soalan bagi masa 1 jam 15 minit, 15 minit dewang dah siap.. so pepaham je la kan, bila dah siap tu mula la nak jadi macam-macam.. ada yang jadi ayam, ada jadi itik dok buat bunyi itu dan ini... aku tak larat nak bertempik.. last-last bagi sebelah tangan kat dua orang yang melampau tu, terus kelas tu diam sampai habis masa... hoho...

Oleh kerana hari Khamis hari wajib berbatik, maka berbatik Indon la aku..ekekke..

"Sayang, ni bukan baju raya kah?"
"Dak eh.. baju pakai biasa nih."
"Elok sangat, buat la baju raya.."
"Baju raya pesen lain la sayang oit..."
"Banyaknye baju..."

-Memang le banyak dah namanye pompuan... kalo korang nak tau, akunye tempat simpan baju nisbahnye macam ni 4:1 okeh? Wakakakaka...


Santek kan? Ehehehe.. aku sangat sukak sama ini kaler.. hijo pucuk pisang pon bukan, hijau lumut pon bukan.. takpe..janji ijo..eekeke.. with the matching shoes okeh!

Semalam, habis sahaja berbuka posa kat umah ibu mertuaku polak, kitaorang pi klinik.. sebab Salman and Papa tak baper sihat lah.. Sorang demam, sorang batuk..


Encik Salman and his brothers dan lagi posing kat tepi pintu nih..


Salman dah boring, main plak ngan budak yang gebu nih..ekekke.. tapi budak gebu tu buat derk aje kat dia...cian Salman syok sendirik..ekkekek..

Dan aku polak berposing dengan kasut Crocs Havana yang agak besor sket.. mencik tol.. beli mahal-mahal besor plak.. macam tobat je nak order kat orang.. stakat ni dah dua kali aku beli silap.. huhu.. kununnye bleh muat, tp tak bleh.. apa pon, aku belasah gak pakai sbb budak Crocs ni memang sedap dipakai sehingga menjilat jari wakakakka..


Kalau ada size 7 kan best! Ada sapa2 nak sponsor saiz 7 untuk kasut nih? Huhu..sangat sedey!

Ada lagi aku nak bebelkan, nanti dulu ah.. ada banyak keje mau bikin.. hehe.. calo!

2 comments:

ONE ZABA said...

dah..dah...nak buka dah tu. ambik tempat masing-masing.

.: mama cute :. said...

wakakakka.... mamam apo arini cikgu zaba oit..

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails