Saturday, September 5, 2009

Mari cuci keto!

Bulan posa ni memang agak letih. So, aktiviti membasuh kete pon kureng.. kelmarin on the way to Sungai Petani nak amik modul, kitaorang pon singgah sahur kat tompat membasuh kete yang otomatik.. sonang ajo..tak yah kuor kete.. ni bajet malas giler nak wat apa pong..wakakkakaa


Sapo-sapo yang malas tahap gaban bleh la ke sini... ko duduk je la dalam tu..ada orang kata tak bagus and also tak bersih..tapi lantok le..aku ni dah kemalasan yang teramat sangat... so padulik apo la kan... bukan duit ko pon aku mintak..kuikuikui


Tunggu turn.. ghupenye ramai gak manusia pemalas yang satu spesis ngan aku...wakakakkaa.. bes bes... takpe, kita ubah cara pemikiran sket.. kita ni time bulan posa nak bagi orang meniaga untung la senang..ekkeke..mcm kat Bazar Ramadhan, tamo kata malas masak, kita kata le kita ni nak memajukan anak bangsa kita meniaga bulan-bulan posa nih..ahhaha


Encik Salman yang teruja menengok menda alah kat blakang tuh..ehhehe..

Then, we sped off to Sungai Petani..huhu.. letih bangat! Dah la kena pi Bank Islam kat Lagenda Heights dulu, then nak amik modul, opis totop plak sbb nak p semayang Jemahat, pehtu melayan kekanak lak kat shopping center yang memang memenatkan

Petang plak, singgah plak ke kedai Tupperware membeli barang pesanan sahabat handai.. hoho.. aku berjaya masuk Level 2 kali ni..leh la beli Tupperware somel rege murah gilos...kekeke.. bes bes!

4 comments:

ONE ZABA said...

agak-agak kalau malas nak mandi, pegi situ pun ok kut.

.: mama cute :. said...

bole ajo..ekekek..sambil nyelam minum aiyo dalam tuh..wakakaka

Precious said...

Bersih ke kete pakai mende tu? Berbaloi tak? Sekurang2nya en Salman dapat pengalaman baru, ek!

.: mama cute :. said...

nak kata bersih..kot luar je le yang bersih pong.. kat dalam depa tak bersihkan pon..kekeke.. sabo je lar..

ha ah si salman sangat gumbira walaupon memula dia takut bangat..kuikuikui

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails