Monday, June 29, 2009

Reposting about the ICTL course in Langkawi and many more..hahah

Sorry for not updating the latest news in this syok sendiri blog. I was quite busy with the school work and also the housework...hoho.. Before I move further, let's enjoy these syok sendiri photos ok!..


Kondo Istana's pool... too bad we didn't have the chance to mandi-manda here... shopping is more important than playing in this pool ok!


My roomates.. we stayed in the same kondo for 3 days.. Suma giler2 and kaki jalan + shopping. From left : Anis (SK Tunjang), me, Kak Nor (SK Pulau Nyior), Kak Shu (SK Jitra 3)<-- teacher Adam..hahah and Kak Ani (SK Kepala Batas). Miss you people already!


Me and Kak Shu.. the giler glamer lady..hahaha


Our 'heaven'!


Encik Salman with his new Langkawi shirt... betapa Cik Tam (cik tamak) nye dia bila berjaya mengepau susu Along dia.. hahahah..
"Susu Adik dua-dua!" katanya!

Arrpek was busy asking me to update my blog.. hehe.. She told me that my blog has grown so many lalangs and semak a.k.a bersawang.. perghh.. I really forget to update my blog because I always update my facebook, which is much easier to update the pictures etc... ngeee...
Oh ye, my beautiful kolam has already siap.. so.. let's enjoy this picture plak...
Amaran keras: Kepada mereka yang dengkis.. siapkan diri anda untuk rebah..wakakakkakakaa...nak-nak Cik Uda, Alang and Arrpek.. wakakakakkakaa...


Pandangan jarak dekat.. we haven't put the water in yet because the paint is still wet... baru siap daaa...


Jarak jauh sket... the plants in the blue pail supposed to be inside the pond.. nak wat mcm mana.. dah kaler belah dalam kolam yang pink tu dah ditukarkan ke kaler dark brown.. sbb tamo nampak kotor.. so, itu pokok kena dok luar dulu sementara cat kering dan air dipenuhkan.. hehehe.. suka le tu cik Uda tu.. sebab dah tak kaler pink dah.. huhu


Jarak jauh lagi.. Encik Salman sempat mendemo tempat duduk santek yang dibuat dari kayu rel keretapi... orang buang, aku amik... Pak Mat tolong cat.. dan tadaaaa..jadilah barang terbuang yang somel!


Pandangan sisi... hehe.. tu bangku somel yang dah ditouch-up kembali.. Moralnya... rerajin la pi tong sampah cari menda orang buang..wakaakkakaa...


Pokok buluh cina yang sangat santek diletak di situ.. batu-batan yang aritu buat tutup longkang, dah diletak kat sini sebab longkang dah ditutup seratus-peratus ngan kayu simen...hahhaa.. kenapa? tak percaya aaaa.... Tanyalah pada yang pakar... Sebarang pertanyaan boleh rujuk pada Encik Ahmad bin Saad yang pakar dalam deco ni..wakakkaka...

Itu lah cerita best pada minggu ini.. wakakakaka.. kalau aku rajin, aku update menda lain lagi wokey.. till then.. tata titi titon...

2 comments:

im said...

aiyoooo...wa tada nampak itu ikan lo. manyak gelap. nanti itew ikan mintak pasang lampu...nak dating pong tak nampak. silap2 ikan mengawan ngan katak. jadik la ikatak (ikan dan katak)

.: mama cute :. said...

ikan mana boh lagi.. tunggu bajet lain plak nak boh lampu itew.. huhu.. ni pon dah sesak napas ni.. ahhaha

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails