Saturday, May 23, 2009

What are they doing? Let's guess....



Pada waktu petang yang indah, geng bapak-bapak duduk di bahu jalan leka memerhatikan sesuatu. Apa depa tengok ek? Jeng jeng jeng... jawapan ada di bawah skali...ekekkeke

-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sabaq-sabaq.. meh cuci mata dulu...


Gambaq courtesy of Epah
Ni gambaq Encik Salman and Naufal tengah main air becak di depan rumah. Maklum le kat Kedah ni mana ada pantai yang santek.. kalo ada pon pantai Merdeka...yang tak baper clear air dia..hoho.. So, dewang ni pon eksperimen la kat sini.. Apa depa tengah pikir bila main ngan sikat, gam dan air becak tu ye? Hehehhehe..


Ini plak my fish pond yang nearly siap.. Hari ni operasi mengecat dinding.. operasi mengecat the fish pond itew still tergendala sebab kaler tak cukup korum dei.. Hehehe.. Sabaq2... Masterpiece memang amik masa..haha!

Dei..bila nak bagi jawapan yang gambo first tu deii??!!!


Ok, ini le menda alahnye.. The small wakaf or pondok or hut for them to gather every night and chit chatting all night long. They collected some money for this small and cute hut. Still in the progress.. I think next week baru siap..


Yang buat kerja 3 orang, selebihnya jadi juri je la.. Wakakakakkaka...Even the tong air pon geng-geng juri belasah awal lagi.. sabo je la labuuuu...

6 comments:

3p4h said...

Mna gmbq salman kt 'laut' 2??? Xdak pn.. Ak ada yg versi chantek pny... Amik dlm pendrive ni ya... =)

eeeda said...

wei hang buat kolam anak kecik tu bahaya.... sat lg di mandi kat situ... sebab kedah tak dok pantai... aku risau betul...

ONE ZABA said...

boleh la buat papan dam haji siap-siap.

.: mama cute :. said...

epah:
suma santek.. cuma hat ni ada encik nopal..kekeke

eeda:
mmg depa plan nak terjun tiruk dalam kolam tu da..hahaha.. sabo je aku..kena lock grill le nampaknye.. huhu

oneZ:
ari tu ada syisya..sikalang dah pecah..kekekeke

Sahalfikri said...

sgt bagus kehidupan di taman sarina ni.. sgt muafakat.. camnila One Malaysia! Ahaks..

.: mama cute :. said...

btoi btoi btoi..hehe. ko kena dok sini la senang..wakakkaka

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails