Sunday, April 5, 2009

A Hectic Weekends

It was indeed a hectic plus sweet and scary weekends I might say. Hehehe. First, we were busy with Salman's birthday. Then, on Friday's evening, pi follow Encik Hubby for his convoy to SP. Nak election kan, so ada event Belia plak.. as usual the BN Candidates is putting the bait lah. Hoho..
Meh, kita layan gambo kat SP dulu...


Kaum ibu yang tetiba menjadi minah rempit bersama Encik2 Hubbies.. from left, Sis Mona, Sis (aku lupa nama daa), Sis Sheila and me.


Touring bike yang kalau aku bawak sahih cium lantai.. wakakakka.. berat tak hengat...


Hat ni kalau bawak wajib ketiak kebas... kuang kuang kuang..


Makan-makan yang ditaja oleh Kementerian Belia dan Sukan. Besh.. makan apa saja... hoho.. steaknye a bit susah nak geget.. tencen!


Hujan plak.. aiyaa.. jenuh tunggu dei..

Malam tu tak larat nak buat kuah laksa sebab chef dah letih menjaga kekanak riang. Kuikuikui.. cian chef den.

Since I dunno how to make the laksa, I just help to clean the fish and I was so surprised to meet one of the fish like this..


Kesian, kempunan nak makan.. dah kena tangkap deiii..


Pehtu, operasi menyiang tamat, terus pi naik motot macam gambo2 di atas.. Hehehe.. sudah silap urutan daaa.. lantak la.. blog aku.. wakakakaka...

Then, the next morning, Kakak came early to help me with the masak-masak thing.. ntah sapa tolong sapa.. kuikuikui...sapa tuan rumah pong tatau.. muahahahhaa.. Ok, sambung bergambaq.. sat gi kita layan cerita..


Coba teka, what are we going to do with these stuff? Mau tau? Jeng jeng jeng.. ni la cara-cara nak wat kuih cara berlauk. Sangat besh and tip top dei..


Ini lah hasilnye yang tip top itew..


Inilah orang kuat belakang tabir.. the best chef in the world.. Tak benti-benti memasak.. dasaattt...


Chef no 2 yang tak dibenarkan merakam wajahnya. Sabar je la den.. Shy-shy cat plak..ahaks


Operasi membungkus goodie bags for kids.. dapat la henpon, biskut apollo, kopok durian yang besh serta gula-gula..


Makanan yang dah siap.. sangat besh.. enak dimakan begitu saja.. heheh

Masa Birthday Bash


Laila and Tetah busy taking the food...


Birthday boy posing ngan babysitter dia..Sis Nashetah


Ready to blow the candles.. tapi Salman macam tak paham je yang tu birthday dia.. haru btoi....


Angah yang kecoh nak amik the toys on the cake. Even the girls tepi tu dok gatai tangan nak amik Power Puff Girls and Baby Mickey. Adam dok teruja nak motot kecit kat atas kek.. hoho..


Sesi bagi hadiah. Memang takde perasaan budak ni bila orang bagi present.. kuikuikui


Layan kek lagi besh..


Antara hadiah yang Salman dapat. Toys.. baper banyak daaa.. baju dua pasang.. besh..Tq semua orang yang bagi Salman birthday present.. Suka tak hengat..

After majlis
Majlis tamat awal.. before nine dah clear. Tq to all the guests yang sudi meramaikan majlis dan juga terima kasih pada sorang guest sebab dalam masa yang sama tolong kebas henpon aku.. Sengal tol, sempat lagi ekau mencopet henpon aku yang somel itew.. Takpe2.. Ini hari aku.. sok lusa hari kau.. aku akan gelakkan ko sampai ko nangis.. hahahahha.. Kok ye pon berminat ngan henpon aku, tinggal le simcard tu.. banyak nombot penting dei.. sengal la ko ni pencopet.. aku jotos baru tau haaa...

Kepada henponku.. selamat jalan romeo.. aku terpaksa mencari cinta baru.. awww.. tak koser I..

2 comments:

3p4h said...

Hua.. Manyak besh lo aktiviti d sana..

Awat gmbr moto pak haq xda?

p/s: Salman xda prasaan ka? :P

.: mama cute :. said...

aiseyman.. motot dia mcm patern hat dulu gak.. bosan.. tgh pikio nk tuko kaler len br leh tayang sini.. wakakakkaka

salman mmg pesen tu dah.. mcm tak besa plak.. wakakakkaka

weh.nnti time coti leh ko ride ngan pak haq plak.. kuikui.. bes wooo

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails