Wednesday, March 11, 2009

Balik Lewat!

For two consecutive days, we got home late. Yesterday, I went back at 6 after attending a Mesyuarat Guru that started from 1.45 till 5.20pm. Hoho.. dasat kan skola den.. For the first time, I arrived at home just as the same time my hubby reached home. He was surprised to see me.

"Mama baru balik?," he asked.
"Ha ah la..so tired la Bie..."
"Apsal lewat? Meeting kat mana?"
"Kat skola la.."
"Ishh.. apa la meeting lama sangat.. awat... bajet berjuta-juta kaa nak kena handle sampai habis lewat? Atau management lain take over kah?" sindir baik ponyaaa...
"Tak tau laa.. I'm so hungry lah!" malas nak tambah...
"Tak makan lagi?"
"Since habis skola till now tak makan apa pun.."
"Nak makan apa?"
"I tanak masak..."
"Ok... habaq nak makan apa, abang pi beli,"
"Thanks.."

That nite we ate a bowl of sup ekoq.. kaw ponya.. kekekeke.. Kenyang pewot suker ati deiii..


The AJK Hadiah as usual making the library as their packaging spot. Hoho.. These hadiahs are the Lucky Draw's. Hehehe.. manyak tuuuu.. Den dapek plastic pitcher.. hoho.. Jadilaa..

Today got Mesyuarat Agung PIBG. So many hot issues were debated. Habis kol 6 gak. Pisan.. Luckily this time got makan-makan.. eventhough it's only a couple of cucoq. Kalau tak.. mau pisan macam semalam. Just like last nite, I didn't cook any and my hubby said... "Tak yah masak lah.. cucoq ni pon berlambak2.."

Selamat...


The buku program with the lucky number.. Hehehe


Dewan yang disiapkan oleh geng2 pentas yang giler menghias.. weh... air pancut takdak kali ni.. apa daa..


AJK Makanan yang harus giler glamer dan jugak makanan.. Hehhe


Eh.. apsal lak ni.. saja nak tayang handbag baru aku bagi enterframe blog aku yang somel sesomel handbag ni.. Santek kan... Hehehe..

Till then.. tata titi titon... *yawning*

3 comments:

Kokoro said...

amboiii mamacute..ngelat masak no..citer punya pnjg..last promote baiknye--->handbag..ala2 inggeris gitu..cntk oi. paten camtu ke kat msia skrg ni?

Anuar Manshor said...

Alaa relakslah. Kami pun selalu sahaja tiba di rumah waktu malam. Bukan selalu pun, bukan?

.: mama cute :. said...

kokoro..
sini mcm2 pattern ada dei. tp hangpa syok lagi la.. leh shop hat ori murah time sale kan.. hehe.. kalau hat english ni anna sui je la.. brand len tatak.. hehe

anak pak manshor
ehhee.. takleh tahan la.. dah la beberapa hr sebelum tu bekerja keras memerah otak utk acara besor.. hoho..

p.s : lengkali leh wat letih so tak yah masak..wakakkakaka

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails