Thursday, February 5, 2009

Sepetang Bersama Muz (Razzi Muz.ik)

On our way to Melaka, we dropped by at Muzam's house. Of course, my hubby was so excited to see his best friend because he could jam giler2 with this guy. The best thing that I like about this couple, they still treat us like before eventhough Muzam sudah jadi entertainer.. hehehe.. Dasat mamat ni, dah jadi pilot nak jadi artis plak.. Jangan terpengaruh dengan godaan wanita2 ala-ala Memey okay.. Hehehe... Good luck bro.. May God bless you all!


Nak tengok ke video klip depa main menda alah ni? Bila pree gue upload hokay.. Kekekeke. Baju biru gelap tu pemain simpanan group Razzi Muzik.. wakakkaka


The wifeys in action. Muka sengal aku yang tak dan nak posing.. keletihan sebab dari kol 5 pagi tak rest lagi.. huhu..


Salman with his all-time-favourite toy..


Batu2 yang bersepah kat belakang tu.. keje budak nih.. sabo je lar.. maap ye tuan rumah..


Nak balik dah.. so posing last.. hehe. Muka tak baper sengal sebab dah mandi... hehe

Thank you to Muzam and Ain for their hospitality during our visit to your house. Sorry because Adam happily took Amir's BEN10 toys to his Datuk's house. Nasib baik dan simpan and return balik kat Amir.. Cian Amir.. mesti sedih bangat Ben10 dia missing in action.

P/S: Ain.. if you are reading this.. don't forget to get me a fridge magnet for your next honeymooning wokey.. kekekek

4 comments:

saintis said...

muka tak rest atau tak mandi lagi..aku rasa tak mandi kot sebab berbeza dgn gambar selepas itu...hahaha..

~Insan Biasa~ said...

ceh...xmo ko kabo awal2 muzamil tu kawan laki ko...kalu aku tau ...suh ko amik cd free satu tuk aku ni ha....mencarik kat klang, x jumpe2 lagik. hampeh, tanya kedai...deme tak tau pun pasal razzi muzik tuh....mencik aku!

Sahalfikri said...

apakah en razzi itu hanya bekerja sebagai pemuzik? jika ya, saya kagum dengan rumahnya yang indah itu..

(nak rumah camtu gak)

.: mama cute :. said...

saintis :
ye benner.. ko ni cukup terer bab analisis gambo.. wakakakkaa..

anis :
hoho.. aku pon tak dpt cd pree.. ko kena donlod ler.. da join facebook dia ke? join jgn tak join.. wakakakka

soguy :
ni bkn umah razzi.. ni umah muzam.. one of the member dei.. muzam ni keje pilot.. irfan keje apo aa? jutawan internet tu..., razzi apart from singing, he is also a successful businessman in kelantan.

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails