Thursday, February 5, 2009

Celebrating CNY in Melaka...

Wah.. banyak betul menda nak distory kan.. Jenuh taip dei..


Bila balik mesti pi shopping and window shopping with Arrpek.. Somel kan Arrpek nih.. single lagi nih.. Nak berkenalan leh emel aku.. wakakkakakaka


Shopping kat Banda Hilir, acara tahunan yang wajib..


Acara manja-manja ngan Babah. This is my Babah.. Encem kan Babah aku.. tak single lagi.. belongs to my Mum.. Sapa nak tekel Babah aku, over my dead body.. wakakkakaka


Acara mengemas laman umah mak den pon acara wajib. Kalau cucu2 lain takde, so, aku and the gang la kena.. Salman tu bukan tolong kemas.. tolong sepah lagi ada.. huhu.. Err... sempat lagi bergaya dei bersama pencakar itew..


Sapu jangan tak sapu..


Ni kedai Kak Bastiah, my cousin.. murah giler kedai ni.. betul2 depan kapal besaq kat Banda Hilir tu...



Abang aku ngan pengalas leher.. hehe.. baru lepas operation.. cian budak tua nih.. ekekeke


Adam with his cousins.. Suma anak abang aku..

Ada lagi gambo.. kita boh tang len plak.. So, these are some of the things that I did during my stay in Melaka.. chewah..

3 comments:

saintis said...

sukkuri rupa ko ngan apek sampai kau tak tau yg mana satu ko yg mana apek..heheh..dah namanya adik kakak....hhahaha

.: mama cute :. said...

sukkuri maksudnye sama ke..
hait saintis san.. mmg swupa.. kekeke

saintis said...

bijak2...patut blh jd cg.nanti jadi cg jepun plk yea..

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails