Wednesday, September 19, 2007

Gelang biomagnetik E-Dymium

Salamz All...
At first aku ingat nak war-warkan pasal gelang ni dalam emel aje sbb aku baru aje nak jadi ahli. Tapi setelah didesak oleh aku punye surrounding, maka aku pun boh la dalam ni. Macam member aku sorang tu buat. Hehehe.. So, u alls.. ni la dia Gelang BioMagnetik E-Dymium. So, kalau teringin boleh le mengORDER kat I all nih. Hehehe.. Call now, call now, call now!!! 019-6965844

Stainless Steel Bracelet WM, IPG(100PV)
Product Code:
DST054G
MPV: 100
Malaysia Price:
MYR 195.00
Availability:
Available

Stainless Steel Bracelet WM, IPG(100PV)
Product Code:
DST034G
MPV: 100
Malaysia Price:
MYR 195.00
Availability:
Available


Stainless Steel Bracelet WM IPG, Gunmetal Polish (100PV)
Product Code:
DST451GB
MPV: 100
Malaysia Price:
MYR 210.00
Availability:
Available

Stainless Steel Bracelet WM, IPG(100PV)
Product Code:
DST001G
MPV: 100
Malaysia Price:
MYR 195.00
Availability:
Available


Stainless Steel Bracelet WM(100PV)
Product Code:
DST001S
MPV: 100
Malaysia Price:
MYR 195.00
Availability:
Available

Stainless Steel Bracelet WM, IPG(100PV)
Product Code:
DST008G
MPV: 100
Malaysia Price:
MYR 195.00
Availability:
Available



Gelang biomagnetik E-Dymium :
Gelang biomagnetik E-Dymium bukan sahaja dicipta sebagai bahan aksesori yang bergaya tetapi di samping itu mempunyai barisan Magnet Neodymium yang terbukti dapat mengembalikan keseimbangan arus elektromagnet di dalam sel-sel darah manusia. Kaedah ini dikenali sebagai “Terapi bio magnetik”.
Kebaikan gelang magnetik E-Dymium
• Meneutralkan pH dalam badan
• Melancarkan perjalanan darah
• Meningkatkan oksigen dalam badan
• Mengurangkan kebengkakan (cellular)
• Mempercepatkan proses biologi dalam sistem badan dan mengurangkan kesakitan • Mengawal kencing manis
• Melegakan kesakitan otot dan sendi
• Meningkatkan tenaga batin

Simptom-simptom yang biasa dihadapi dari pemakai :
• Kebas
• Pening kepala
• Sakit perut
• Susah tidur
• Sakit

( kesemua simptom ini adalah berlainan bagi setiap individu bergantung pada keseriusan jenis penyakit yang dihadapi) Kajian Berdasarkan kajian yang dibuat di USA pada tahun 1997 oleh Dr. Carlos Valbona Baylor dari College Of Medicine, 76% pesakit-pesakit yang dirawat menggunakan magnet-magnet tetap telah sembuh atau kurang sakit sendi dan otot berbanding dengan 19% lagi menggunakan kaedah biasa / tradisional pesakit-pesakit.
Ada banyak lagi contoh... call ler..

3 comments:

Ateh said...

Tangan gue ni halus cam leher ayam...leh kecikkan ker? 10 kali bayor leh tentuan....wakakakaka

mama cute said...

bayo sampai seplo kali yg tak menahan nih.. huhu.. sat g terrus lenyap aje. hehehehhe

mama cute said...

aaluuu.
aku try dah itu gelang.mmg bagus beb. tapi sygnye corak yg aku mau takde la plak. aku kan sllu sakit tang bahu kanan bila drive jauh2. semalam, aku balik dari sg petani, tak rasa sakit apa pun, sampai la hari nih.. mmg mujarab la ini gelang. cuba la try test tengok. beli jgn tak beli.. beli jgn tak beli

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails