Wednesday, June 13, 2012

Cik Par is officially engaged !

Oh.. he's my little brother, the one left bujang trang-tang-tang. Kuikuikui. So, during the school break we decided to just merisik the girl. Tapi tetiba tuko jadi majlis tunang.. This is magic.. Anyway, congrats Cik Par sebab berjaya tunang gak akhirnya.. after a few insiden of putus chenta.. akkaaka.. Semoga perhubungan ini kekal hingga ke jinjang pelamin.. kalau tiada aral melintang dalam taun ni jugak jalannye.. heh heh heh..

Tadaaa.. tunang suda..

Bila da tunang dan majlis plak suda mau sampei, maka Omak mula la fenin.. kuikuikui.. maka bergegas la we oll mencari barang-barang yang bole dicari within 2 days aku ada sana..

Opp to Nilai.. yeebaaa

Titon plak ini kici

Suda sampei

Kedai besor-besor ok.. tak menahannnn...

Hat ni buat sale.. sbb kedai terbakar.. jadi hat mana ada tu depa sale kan aje.. kesian.. almari putih ala2 English pun ada.. ada kesan kebakaran lagi..tak dan nengok harga.. grrr...

Tunggu tokey packing barang lar.. 

Pitam pi sini.. kuikuikui

Pack jangan tak pack ok..

Kira bajet ke? Kohkohkoh

Tokey sedang pulun.. kuikuikui

Memang letih bangat la pegi Nilai ni.. tapi syok gak sekali sekala membz kan diri.. Ni kan ke ahli korga yg last tak kawen lagi.. kuikuikui.. So, suma olang suda berpunya.. kecuali.. jengjengjeng..

Sekian, macih..

4 comments:

Anonymous said...

comel je kisah hidup akk ni hehehe

Ticer Syah said...

akakkaka.. toce2.. comey cam tuan tanah gak..kuikuikui

AyaZuki Is Cullen said...

tahniah buat cik par dah bertunangg.. macam best je yg sale tu ;)

Ticer Syah said...

harusla kalau bab sale mmg kita sukak.. kekeke

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails