Sunday, May 20, 2012

Mark Zuckenberg kahwin sudah!!!

Akhirnya Mark Zuckenberg, pengasas Facebook berkahwin jugak dengan long-time girlfriend dia. Mereka ni bertemu semasa di Harvard dan bercinta selama 9 tahun sebelum melangsungkan perkahwinan ini. Vavava.. besnye lar kan.. Tapi kalau kawen awal-awal hari tu rasanya dah boleh anak macam tangga Batu Caves.. akkakaka...  Bagus lar jugak si Mark ni, setia kepada yang satu kan. Jangan jadi macam orang-orang bajet glamer kat Malaysia ni, baru glamer sikit, terus tinggal gelpren.. Hampas tebu sungguh.. 

File photo of Facebook CEO Mark Zuckerberg and his girlfriend Priscilla Chan walking near Fuxing Road in Shanghai
Ni masa dating okeh.. nama gepren beliau ialah Priscilla Chan


Ini gambo kawen beliau.. owh..so sweet.. jutawan laki kamu...
Jadi sekarang ni Mark silalah tukar status kat Facebook itu okeh. Tamo tukar pon takpe.. akhak takde hal ponya.. kakakkak

Image Detail
Haa.. pilih pilih.. pilih jangan tak pilih.. kakakkaka

Congrats to both of you!

Picture credit: Google Search Engine

2 comments:

luqman zakaria said...

dah kawen dah die nih...

Ticer Syah said...

suda lor.. untong lar gepren beliau dpt somi jutawan.. kuikuiui

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails