Friday, November 18, 2011

Minta mahap la ye!

Mintak mahap la ye..
Ticer busy dua tiga menjak ni

Mintak mahap la ye..
Aritu busy tang sekolah...
Hari ni busy tang coti-coti

Mintak mahap la ye..
Jangan le kome dengkis kat ticer yang gojes ni
Sebab ticer ni jarang-jarang boleh coti..
Sebab kengkadang busy tak hengat..
Sampai lupa nak mamam... (ececece)

Mintak mahap la ye..
Kalau ada salah silap selama ticer dok membebel kat sini ada bagi orang sentap
Maklumle..kot-kot lepas ni tak jumpa dah..
Hehehe.. Sapa sentap leh ngaku lekaih..

Mintak mahap la ye..
Ticer nak kena offline nih..
Entah bila boleh membebel kembali di sini..kakakka

Izinkan ticer mintak diri dulu ye..
Dah penat ngajo kome.. izinkan ticer nak foyer-foyer plak..

Babai uols

1 comment:

^sue^ said...

Salam Singgah... mohon amik link blog ni.. n
follow.. :)
kalo free.. singgah2 la blog saya yang biasa2 tu...

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails