Tuesday, October 25, 2011

2 weeks old baby survives!


Bencana gempa yang melanda Turki telah menyebabkan ratusan manusia kehilangan nyawa dan harta benda. Dan tadi bila tengok kat Yahoo News, ada pula cerita pasal miracle baby nih. Baru umur dua tahun minggu tapi terselamat walaupun dua hari terperangkap dalam runtuhan. Itulah orang kata ajal tak sampai lagi. Panjang umur baby ni.

Baby yang bernama Azra Karaduman ini berjaya diselamatkan oleh geng penyelamat dalam runtuhan gempa di Ercis. Ibu dan nenek baby ni pun selamat. Ayah dia tak tau plak sebab depa tak habaq apa pun about the father. Semoga segalanya selamatlaaa..

Cukup emo la kalau baca apa-apa yang jadi pada kanak-kanak riang nih.. Hehu

Semoga rakyat Turkey semuanya tabah diatas malapetaka yang menimpa mereka..

Been there before.. apa khabar Masjid Biru.. masih utuhkah ia?

4 comments:

Asyikin said...

Alhamdulillah, panjang lagi umur dia kan :)

Ah Win said...

wah..bestnye g obersi

Fitrihadi said...

fuhh selamat.. nasib baik diorang takde apa apa..

Ticer Syah said...

asyikin:
nasib baik la selamat..dh la kiuttt

ah win:
kakaka.. dah lama dah time pegi pong..kuikuiui

fitrihadi:
ada juga yg tak selamat.. sedih2

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails