Sunday, September 25, 2011

Syok la tu...

Tahniah lerrr..

Tahniah lerr..
Sebab ko berjaya merampas Norman dari Abby..

Tahniah lerr..
Sebab ko berjaya mendapat perkahwinan sponsor dari pelbagai pihak.. save budget seh

Tahniah lerr..
Sebab antara korang dapat GPS untuk hantaran, leh cari jalan pulang ke rumah dengan mudah.. agar tak tersasar ke rumah awek/balak lain plak.. kakkaka

Tahniah lerr..
Dapat anak instant, tak gaduh ko nak membesorkan perut ko dan alignment kompem tak lari.. Kompem laki kau pon syok laaa body dok mantop aje.

Tahniah lerr..
Sebab perkahwinan ko glamer sebab lepas ni leh letak segala menda dalam muzium.. mana ada pengantin lain dapat penghormatan begitu..

Tahniah lerr..
Lepas ni tak yah le ko usung tilam bantal ko kat opis si Norman.. dapat katil empuk terus.. nak lagi empuk.. ko cari le sapa-sapa yang boleh sponsor set bilik tidur.. muahahha

Tahniah lerr..
Dapat wang hantaran sampai puluhan ribu, leh simpan wat pegi haji.. kuikuikui

Dan tahniah lerr jugak..
Kerana kini kau bebas dari membuat dosa tak tentu pasal.. sekarang ni nak pegang, raba dan peluk cium pon dapat pahala tau... Semoga korang berdua tidak lagi membuat kesalahan macam ni di masa hadapan.. Jangan jadi bodoh dan bangang lagi..

Sekian, terima kasih...

P/S: Bes kan sajak aku? Kakkaka

13 comments:

Ubeee..... said...

chegu
aku mau tambah sikit

Tahniah ler dpt hantaran RM24k atas paper, actual value entah2 nan hado....ekekeke

Tahniah ler kerna punyai kulit muka yg tebal....tahan maki, caci bagai demi nk penuhi napsu senirik

Tahniah ler sbb dh takeover biawak idup tu...besok lusa, jgn nanges2 dpn kamera tau kalau2 dia berjimba2, usung toto ke opis dgn betina lain....

Hasnah said...

Paling mantop sajak anda..

Ticer Syah said...

ubeee:
patot kita kena brainstorm sama2 sblm publish ini sajak..br la mantop lagi.. kakakkaka

maksu makngah:
kakaka. musti2.. guram punya pasal. akakkak

Azzah said...

salam,doakan sahaja yang baik-baik:)

Ticer Syah said...

btoi tu.. walaupon mencik.. tp harap2 depa tak buat lg keje stupido lagu tu.. hoh.. bosang.. kesian abby

simanis said...

puisi yg mantop!

eeeda said...

Klu memey atau norman baca mesti dia terharu...

Ticer Syah said...

simanis:
kakakaka.. harus laaaa..

eeeda:
harap2 depa nanges tanpa henti bila baca.kaakaka

mamawana said...

Selepas ini pandai2 ler depa jaga r/tangga. Dapat anak sorg dua esok jgn mula cari pasal plak...cari salah masing2.

Wan85 said...

http://wanwidget.com
ermm, saya lak rasa x best lak sajak anda, bila org dah kawin sepatutnyer kita syukur, ermm, hehehe

Anyyss Shuhaimi said...

bunyi macam perli jek. XD

Shaherah said...

hahaha.. shera suka.. ehee.. ^_^

Ticer Syah said...

mamawana:
tu la.. spesis playboya camtu kot.. hat pompuan pon.. caya sgt ngan laki.. adoi..

Wan85:
sahih adik badik depa nih.. kakakka.. cit

anyss:
i oll ni ikhlas u ols.. kakakak

shaherah:
kuikuikui.. time geram sangat bagus buat sajak.. kakakak

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails