Saturday, September 24, 2011

Diary I Am Number Four! (Siri 3)

Helloooo!!! Eh.. silap.. Assalamualaikum.. hikhik.. Saya tidak bernama lagi.. Tapi tadi saya dengar Mama kata kat Papa..

"This time nama baby kena ada huruf A ngan S"
"Naper?"
"A tu nama abang.. S tu nama Syah laa.."
"Ok.. Abdul Salam"

Ewwww... Papa kijam! Mama gelak tak hengat donia.. Eh eh.. tak aci sungguh. Nama abang-abang saya semuanya glamour aje. Ada tu macam nama artis tau. Kenapa nama saya Abdul Salam? Hari tu Mama kata nak letak Fattah.. Oh.. sungguh sedih. Sampai macam tu sekali Mama frust.. Saya pun nak merajuk lah. Huhuhu

Sekarang ni saya dah berusia hampir 20 minggu.. errr.. lagi dua tiga hari cukuplah 20 minggu. Bila usia saya 20 minggu, saya dah pandai swimming dalam perut Mama. Hikhik.. Bes tau.. perut Mama besar sangattttt.. Luas saaanggatttt.. leh pusing-pusing macam...erm.. macam apa ye benda pusing-pusing.. Entahla.. saya mana tau.. dok dalam perut Mama ni. Tapi saya suka kick perut Mama.. Mama selalu gelak kalau saya kick perut Mama..

"Eh.. baby kick perut.. ehehe... good morning baby.."

Kadang-kadang Papa tanya Mama..

"Baby aktif ke hari ni?"

Terus aje saya kick lagi perut Mama..

"Oh.. baby just kicked me.. aktif la tu.."

Terus aje Mama dan Papa gelak sama-sama.. Eee.. syoknya dapat dengar suara Mama dan Papa. Tak sabar la saya nak keluar dari perut Mama. Leh tengok semua orang!!!!

Oh. Lagi satu, mengikut Baby Gaga on Facebook, sekarang ni saya sudah mengeluarkan poop saya yang pertama.. hihi.. terer kan saya.. yak yak buat kali pertama.. Mesti wangi.. hihi..

Err.. okaylah.. saya nak sleep nih.. Samat malam.. err.. saya pun tak tau masa sekarang ni apa.. hihihi.. gelap aje sepanjang masa..

C U in few months! Love you Mama and Papa!!!!

Aaa.. ngantuk la saya

Gambar pinjam

4 comments:

Ah Win said...

Semoga dkurniakan rezeki berlipat ganda& rumah tangga aman bahagia..insyaallah
~bila tgk org nk dpt baby..mula la hati terasa nk bAby jgak

Ticer Syah said...

mari kita bercucuk tanam sekarang. kehkehkeh

aimaniman said...

rezeki... syoknya.. time pregnant dulu x da pun baby kata g2???? saja lawak..

Ticer Syah said...

akkkaak.. tu la.. lengkali letak headphone kat pwot.. mesti depa sembang. kakakakka

God Bless Us!

Daisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts with Thumbnails